Ti mit csinálnátok hogy jobb élhetőbb legyen Magyarország?
én folyamatosan ezen gondolkodom hogy mit kellene csinálni de még fiatal vagyok még gyenge és nem is rendelkezem olyan iskolázottsággal hogy valami komolyat tegyek de érzem hogy valamit kellene csinálnom. ti nem érzitek ezt ?
szóval arra lennék kíváncsi hogy átlag emberként mit kellene tenni Magyarországért hogy lehetne a magyarságot össze fogni
Minek töröd magad ilyen söpredékért?
Én szakácsnak tanulok és mellette még németül is, hogy leléphessek innen minél előbb Ausztriába.
Amúgy meg, ha nem lennél fiatal és tapasztalatlan, akkor sem tudnál semmit sem tenni, ugyanis a magyarok lenézik azokat az embereket, akik becsületesek és a közösségért próbálnak tenni és azokat tisztelik, akik önzők és másokat kihasználva a saját érdekeiket lesik, miközben meg önmaguknak ellentmondva folyton arról panaszkodnak, hogy miért ilyen gonoszak az emberek, miért önzők és miért használják ki a másikat...
Beteg és ostoba nemzet ez, amely még saját maga sem tudja, hogy mit akar. Ilyenekért nem tudsz tenni, csak hagyni kell őket elrohadni, ahol vannak.
Valahogy úgy lehet illusztrálni a dolgot hogy : egy iskola az ország és benne a bűn rossz tanárok (politikus).
A diákok hiába akarnának mérnökök kutatók stb lenni, lehet hogy mindent megtanulnak az adott szinten 5 ösre de az is kevés.
A társadalom az adott ország lehetőségkeretéből csak csekély mértékben képes kilépni. Az egyén ha megszakad akkor sem igazán képes a keretekből kilépni, az az csak elhanyagolható % ban. A kereteket meg az ország elitje, az értelmiség és az ő általuk favorizált politika képes tágítani.
Az az, minél magasabb az egyén tudása, annál nagyobb a felelőssége. Viszont önmagában a kollektív társadalom egysége nélkül ő is csak porszem a sivatagban ahogy egy aminosav is csak kis elem a szénketrecben.
Összefogni? Olyanokkal, akik lecsukatnák a másként gondolkozó honfitársaikat? http://www.youtube.com/watch?v=4zFgfVBnDxg
Tanulok, dolgozok, igyekszem a későbbiek során is a keresett összegek nagy részét Magyarországin elkölteni, befektetni. Jó emberré kell válni elsősorban és akkor példát tudsz magyarként is mutatni. Én már régóta azt vallom hogy ez többet ér mint politikai dolgokról győzködni az embereket. Az egy külön szakma. Az én dolgom hogy magamért vállaljam a felelősséget, és négyévente elmenjek szavazni.
"Amúgy meg, ha nem lennél fiatal és tapasztalatlan, akkor sem tudnál semmit sem tenni, ugyanis a magyarok lenézik azokat az embereket, akik becsületesek és a közösségért próbálnak tenni és azokat tisztelik, akik önzők és másokat kihasználva a saját érdekeiket lesik, miközben meg önmaguknak ellentmondva folyton arról panaszkodnak, hogy miért ilyen gonoszak az emberek, miért önzők és miért használják ki a másikat...
Beteg és ostoba nemzet ez, amely még saját maga sem tudja, hogy mit akar. Ilyenekért nem tudsz tenni, csak hagyni kell őket elrohadni, ahol vannak."
Ha tudnád mennyire igazad van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!