Magyarok Szövetsége Kiáltványa jó üzenete a népnek?
A MAGYAROK SZÖVETSÉGE ORSZÁGOS GYŰLÉSÉNEK KIÁLTVÁNYA!
Felszólítjuk az Államfőt az Országgyűlést és a Kormányt, hogy október 23-ig kezdje meg az alkotmányos rend helyreállítását!
Két hónapon belül meg kell indítani az alkotmányozás folyamatát az alábbiak szerint:
A Szent Korona a magyar állam folytonosságát és függetlenségét, a nemzet egységét megtestesítő jogi személy. Teste a magyar nemzetnek, az ország testének, a földnek, a víznek, a levegőnek és az energiának is jelképes megjelenítője, ezért minden hatalom és jog forrása, a legfőbb felség. A Szent Korona e minőségében a teremtett világ, a természet törvényeinek elsődlegességét, fenntarthatóságát, és ezzel együtt az eljövendő magyar nemzedékek létfeltételeit biztosítja. Az alkotmány a Szent Korona intézményétől semmilyen módon el nem választható.
Az alkotmány történelmi képződmény, azon időszakban is fejlődött, amíg a jogfolytonosság csorbult, így maradéktalanul magába foglalja minden erkölcsi, kulturális és jogi fejlődésünket.
A Magyarok Szövetsége a magyar nemzet nevében az alaptörvény megvitatásával és elfogadásával helyre kívánja állítani a történeti alkotmány jogfolytonosságát.
Az új alaptörvénynek többek között tartalmaznia kell:
1. Kisebb, kétkamarás országgyűlés felállítását
2. A választott képviselők visszahívhatóságát
3. Az önkormányzatok és társadalmi szervezetek gazdasági és politikai függetlenségének biztosítását.
4. Az elszakított területeken élő magyarság magyar állampolgárságának helyreállítását
5. Tegye lehetővé az alkotmány nyugvásának időszaka alatt a nemzeti érdek súlyos sérelmét okozó szerződések felülvizsgálatát.
A további követeléseinket hetente sajtótájékoztató keretein belül magyar, angol és német nyelven közzé tesszük, a sajtóhoz és diplomáciai testületeknek eljuttatjuk.
Amennyiben a hatalmon lévők nem ismerik el a magyar alkotmányosságot, nem indítják el a jogfolytonosság helyreállításának folyamatát 2009. október 23-ig, akkor alkotmányjogi jogos védelemre, polgári engedetlenségre hívunk mindenkit!
Kérünk minden egyént és társadalmi szervezetet, aki ezzel egyetért, hogy ezen követelésünkben csatlakozzon hozzánk!
Ezeket az alap feltételeket és még jó néhányat amit itt nem olvastam de kellenének leírtam a " Hogyan tennéd rendbe az országot rovatba, csak egy kicsit hosszúra sikeredett.
DJ
Nem értem hogy mi ez a liberális baromság.
Az a baj hogy nem tudtok csak a saját agyatokkal gondolkodni! Azt hogy ti szerintetek hogyan reagál a nagytőke az miért 100%? Fügyi !!!!
A nagytőke azért húzgál már vagy 25-30 éve mert hagyjuk!
Ne hogy azt higgyétek hogy elmennének vagy tönkre tennének csak mert nem vagy kevesebbet vagyunk hajlandóak visszafizetni! Annyi itt a külföldi befektetés, gyár, érdekeltség és a faragható extra profit hogy már csak ezekért sem hagynának bedőlni! Ja ....
Úgy is a felülvizsgálat lesz a vége mert másként nem megy.
A társadalom egy jelentős része már agonizál másként már nem mehet tovább. Csak még húznak amíg tudnak és utána tudomásul veszik hogy ennek a korszaknak vége és kevesebbel is beérik mert még mindig jó üzlet leszünk nekik. e nem hagynak bedőlni a saját pénzükkel együtt.
Csak értelmesen és racionálisan kell tárgyalni és megértetni hogy a nemzeti értékeinkből nem engedünk egy cm sem. Ennyi.
DJ
ez a legjobb :DDDDDDDD
MI nem tudunk a saját agyunkkal gondolkodni. imádlak téged DJ, szórakoztató vagy. :D
Tetszik ahogy lenézed a társaidat és együtt nem érzésedről biztosítod őket. Rendes ember vagy. Neked akkor nincs is semmilyen gondod és így jó ahogy van. Ebben az esetben nem hozzád szólunk, hanem 9.9 millió honfitársunkhoz, aki bajban van, jelen esetben ilyenek által, mint te.
Látom rögtön hoztál magaddal egy támogatót is, hogy a te "nótádat" fújja. Ez nagyon régi trükk barátom és itt nem eszik ezt.
Az MSZ. számára két út lehetséges: 1-az alkoholizmus-
2-a másik meg járhatatlan
Ismervén programjukat lefordítom:
1-az ultimátum beterjesztése utópia, csak kiragadom a polgári engedetlenséget, tagjai számát /kb.100-150 ezerre/ becsülöm.
Ebből, 10-20 ezer ember fog aktívan részt venni, ugyan nem tudom mit fognak tenni, /egy ember nem ember, két ember egy ember, három ember már tömeg/, akiknek nincs önálló akarata, és fennáll a veszélye, hogy ez a "tüntetés" eszkalálódik, anarchiába csap át. Ennek a következményeit már jól ismerjük, "derék" rendőrségünk a már ismert módon helyre állítja a rendet. De még megemlíthetem a bankok tönkretételét, egy-két bankot tönkre lehet tenni, csak nyilvánosságra kell hozni, hogy a bank nehézségekkel küzd, a befektetők azonnal ki akarják venni a pénzűket, amit a bank nem tud teljesíteni. Így csődbe megy. És hol a siker és a többi bank?
2-párttá alakulnak, és bejutnak a parlamentbe, de ennek a lehetősége egyenlő a nullával, kevés az idejük a választásig. Noha ezen lehetőséget eleve kizárták /a politikában minden eszköz lehetséges/ ne zárjuk ki, hogy esetleg valamelyik nagy párt hátán bejutnak. De melyik párt hátán?
Véleményem szerint az MSZ-nek nincsenek ilyen irányú törekvéseik, a fő céljuk a jobboldal megosztása. Valakik álnak a hátuk mögött hogy kik, azt döntse el a kedves olvasó. Nekem fogalmam sincs, de egyszerűen nem értem Vukics György szerepét, Többszörösen kitüntetett katonatiszt és vidáman szervezi az alkotmányos rend megdöntését. Ha egy közkatona esetében e törekvése nyilvánosságra kerülne, büntetése húsz év várfogság kurtavasban /minimum/.
Nos nincs más hátra, mint hátradőlni a karos székben és kivárni az események alakulását. Ja és ha nem történik semmi, valamelyik, párttól elvesz több tízezer szavazatot. Ne feledjük, hogy a Fidesz kb.40-ezer szavazat hiányában, vesztette el a választást. Tessék ezen elgondolkodni!
Üdv: tamásdr
Kirgészítés illetve javítás.
1, Nem az MSZ számára járható a két út, hanem az "életben két út járható"
2, Vukics Ferenc helyett tévedésből a Vukics Györgyöt írtam.
tamásdr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!