A börtönökben milyen arányban vannak cigány
származású elítéltek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs hivatalos nyilvántartás, de biztosan léteznek különböző becslések.
2013. jan. 1. 16:07
1/8 anonim válasza:
Az SZDSZ megtiltotta a nyilvántartást, Amerikában, ahol kicsit régebb óta van demokrácia, ott nyilvántartják a származást.
Az arány bőven 80% fölött van becslésem szerint, de ez nyilván nem hivatalos.
2013. jan. 1. 16:15
2/8 anonim válasza:
Mivel nincs statisztikai adat a származást vagy etnikumot illetően, így nincs pontos adat.
De állítások szerint a 70-80% az elítélteknek cigó.
Ez elég kemény szám, tekintettel arra hogy a teljes lakosságba 10-12% az arányuk.
2013. jan. 1. 16:16
3/8 anonim válasza:
De cigány-bűnözés az nincs! :D
2013. jan. 1. 17:15
4/8 anonim válasza:
"De cigány-bűnözés az nincs! :D"
Erre az volt a válasza egy jogvédőnek, hogy azért felülreprezentált a cigányok száma a börtönökben, mert a bírónők és bírók rasszisták: sokkal megengedőbbek egy magyarral, míg a cigányokat azonnal börtönbe küldik.
Nem vagyok rasszista, ezt előre leszögezem. De mi a francért szeressem azokat, akik engem is utálnak?! Ezért nem tudom megérteni a NAGY cigányvédőket. Egyébként én is simán el tudom képzelni a 80%-os arány. MO népességének 20%-a cigány? Ezek mikori adatok? Múlt századiak?
2013. jan. 2. 13:19
7/8 anonim válasza:
Az egész, miért vannak a cigányok kisebbségben?
Mert a többség börtönben van.
Na ezeket az állatokat kell támogatni.
2013. jan. 2. 13:25
8/8 viktorvarga válasza:
a spanom börtönőr...80-90% cigó van bent,gusztustalan agyhalottak mind.és magyarországon szerintem a gyerekeket is beleszámitva a lakosság 50%-a kokeró:(..."persze mert a maygar is lop"...hátigen csak nem vernek agyon idős embereket napi szinten,nemveszikel más értékét,nem élősködnek más embereken....stb áááhhh
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!