A legtöbb ember miért nem szavaz a Jobbikra? Miért idegenkednek sokan a Jobbiktól?
Valakik azért, mert túl szélsőségesnek tartják, valakik azért mert nem elég szélsőséges nekik. A legtöbb ember viszont azért, mert nem tartják megbízható pártnak. Ez utóbbiak táborát gyarapítom én is, holott a programjuk nagy részével egyet bírok érteni. Viszont annyi botrány volt már rövid pályafutásuk alatt, hogy nem tudok másra gondolni, mint hogy:
a.) azért törtek be ilyen hirtelen a politikai életbe, hogy lerombolják az utolsó illúziókat is egy esetleges jobb irányba való fordulatról
b.) annyira szerezetlen amatőr társaság, hogy még a saját, parlamentbe juttatott tagjaik sarát sem veszik figyelembe (vagy próbálják kordában tartani).
Valahogy nem hangzik bizalomgerjesztően.
"magyar emberek szavaznak. Azok az emberek akiknek fontos Magyarország."
Én magyar vagyok és fontos nekem az ország, de nem szavazok rájuk.
De ez megint egy tök jó példa, aki nem rájuk szavaz, az már nem is számít igazán magyarnak...
" aki nem rájuk szavaz, az már nem is számít igazán magyarnak..."
Így van, én is emiatt a kirekesztő magatartás miatt nem szavazok rájuk.
" Vona a legutóbbi közúti ellenőrzésekor is mélységesen fel volt háborodva. Nem tudom mit szólt volna Gabink, ha a hőn áhított csendőrök igazoltatták volna és a visszapofázásáért még jól el is verték volna (pfff... bár tényleg rá is férne). Komolyan ezt akarád visszahozni?"
Nem tudom milyen közúti ellenőrzés, amiről hallottam hogy Miskolci tüntetés után bevágtak elé és leszorították a rendőrök...Komolyan nem tudom, nem érdekel a politikusok magánélete, a munkát nem visszük haza, ez alapvető.
Viszont a kérdésedre: IGEN. Ezt akarnám. Akinek van mitől félni, az féljen és b***ák szájba keményen, mert elegem van abból hogy én dolgozom és a sok "megélhetési" meg mindenféle támogatást meg segélyt kap az én adómból és még eljár lopni meg verekedni mert nem tud mit kezdeni magával.
Igen, téged is, engem is és Vonát is vágja szájon a csendőr, ha nem tetszik neki valami.
18:20
"Nem tudom milyen közúti ellenőrzés, amiről hallottam hogy Miskolci tüntetés után bevágtak elé és leszorították a rendőrök..."
Nem tudom a hátterét (de nem is érdekel). Lehet, hogy gyorsan hajtott, lehet, hogy nem indexelt... Teljesen mindegy! Igazoltatták Gabcsit, erre ő fel volt háborodva.
"Viszont a kérdésedre: IGEN. Ezt akarnám. Akinek van mitől félni, az féljen és b***ák szájba keményen, mert elegem van abból hogy én dolgozom és a sok "megélhetési" meg mindenféle támogatást meg segélyt kap az én adómból és még eljár lopni meg verekedni mert nem tud mit kezdeni magával."
Ez sajnos nem ennyire egyszerű. Gondolom, hogy kikre, melyik népcsoportra gondolsz. Áááá... bele sem merülök (mert pl. Karácsony van, a szeret ünnepe). De asszem' különbséget lehet tenni a megélhetési lopások és a Bakács-féle szalámi, vagy a Selmeczi-féle kifli lopások között. Én az utóbbiakat vágnám pofán!
"Igen, téged is, engem is és Vonát is vágja szájon a csendőr, ha nem tetszik neki valami."
Nem élünk már a középkorban...
Sz1u válasza
Rosszul tudod.
Egyszerűen a felső vezetők kiadták a rádión, hogy Vona Gábor autóját megkel állítani. Ezt az egyik újságíró hallotta is és le is írta. A kis rendőr vissza is mondta, az Vona Gábor autója. A következő válasz.: Parancs.
Vonáék megálltak mert kénytelenek voltak.
Vona annyit kérdezett miután kiszálltak, hogy miért?
A rendőrök válasza az volt, hogy nem intézkedhetnek, mert mentelmi joga van. Erre a képviselő úr mondotta, hogy lemond a mentelmi jogáról és kéri, hogy intézkedjenek vele szemben.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uPrs..
Hogy miért nem ez már régóta foglalkoztat. Én 100%-ban a jobbikra szavaznék, hiszen valamelyest képviselik a gondolkodásom, másrészt a Fidesz/MSZP-nél nem lehet rosszabb.
Csak üzenném egyeseknek, hogy mielőtt fikázunk, gondoljunk bele kik is tették tönkre az országot! (Ezért éltem volna szívesebben jó pár évvel korábban.)
"másrészt a Fidesz/MSZP-nél nem lehet rosszabb."
Pesszimista: ennél rosszabb már nem lehet.
Optimista: de igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!