Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legtöbb ember miért nem...

A legtöbb ember miért nem szavaz a Jobbikra? Miért idegenkednek sokan a Jobbiktól?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 01:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
66%

Én nem tudom ki miért nem szavaz rájuk.

Én egy dolog miatt szavaznék rájuk, ha a csendőrséget úgy állítják fel hogy annak azonnali büntetőjoga legyen, ha felderít valamit vagy elkapja a bűnözőt. Mert az tűrhetetlen, hogy sem te nem védheted meg magad és a tulajdonod, sem a rendőr nem tudja a szabályok miatt.

Egyébként egy másik párt szimpatikusabb, de a fenti probléma miatt sok ember a jobbikra fog szavazni.

Amiről meg már írtam, hogy az utánam következő nemzedékekben egyre több és több a jobbikos. Amikor 18 voltam, a Jobbikra még csak elvetemült kopaszok szavaztak volna, ma meg a 18-as korosztályban mindenki oda akar szavazni a "vállalkozók kicsi fiacskáin" kívül, még az etnikum közül is.

Üdv, Kelet- magyarországról. 22/F

2012. dec. 24. 10:14
 22/41 anonim ***** válasza:
73%

"Én nem tudom ki miért nem szavaz rájuk."

Nos akkor leírom én is: Én a gazdasági programjuk miatt. Kisebbség itt a falunkban szerencsére nem nagyon van még.

2012. dec. 24. 10:50
 23/41 anonim ***** válasza:
55%

"Menj el néhány tüntésükre, nézz meg néhány parlamenti felszólalást tőlük, esetleg olvasd át a programjukat és rögtön világos lesz számodra, miért idegenkedik tőlük a legtöbb ember."

Én 2010ben is a Jobbikra szavaztam, voltam ha nem is tüntetésen de lakossági fórumon, átolvastam kétszer tüzetesen a programjuk, minden parlamenti felszólalásuk nyomon követem és azóta meggyőződtem arról, hogy ők az egyetlenek ebben az országban akikre tényleg érdemes szavazni. Tehát nem értem mire akarsz utalni hozzászólásodban.

2012. dec. 24. 10:53
 24/41 anonim ***** válasza:
55%

" mert egyes jobbikosok vitakészsége annyit jelent, hogy sértődötten lepontozzák az ellenvéleményeket!"

Akár a balosok!

2012. dec. 24. 11:14
 25/41 Sz1u ***** válasza:
28%

10:14

"Én egy dolog miatt szavaznék rájuk, ha a csendőrséget úgy állítják fel hogy annak azonnali büntetőjoga legyen"

Vona a legutóbbi közúti ellenőrzésekor is mélységesen fel volt háborodva. Nem tudom mit szólt volna Gabink, ha a hőn áhított csendőrök igazoltatták volna és a visszapofázásáért még jól el is verték volna (pfff... bár tényleg rá is férne). Komolyan ezt akarád visszahozni?

2012. dec. 24. 11:14
 26/41 anonim ***** válasza:
44%

@09:07: Te azt állítod, hogy van háttérhatalom, mi/én azt, hogy nem.

Bizonyíték, bármi van?

Ennyi erővel én is ki tudok találni neked ilyen elmebeteg elméleteket...

Lehet, hogy Te vagy megvezetve, nem a többség. Ez eszedbe sem jutott?

@10:53: Oké, de mégis miért?

Mi az, ami nagyon tetszik bennük és ami szerinted kivitelezhető és nem döntené romba az országot? (Mint mondjuk az EU-ból kilépés. Ez utóbbi manapság egy hangzatos dolog, de őrültség lenne.)

2012. dec. 24. 11:29
 27/41 anonim ***** válasza:
29%

"Lehet, hogy Te vagy megvezetve, nem a többség. Ez eszedbe sem jutott? "

Nem. Mivel ez határozottan kizárt.

2012. dec. 24. 11:36
 28/41 anonim ***** válasza:
59%

"Mi az, ami nagyon tetszik bennük és ami szerinted kivitelezhető és nem döntené romba az országot? (Mint mondjuk az EU-ból kilépés. Ez utóbbi manapság egy hangzatos dolog, de őrültség lenne.)"

Nos ezzel a mondattal megvezettetésednek azonnal tanúbizonyságát is adtad. :)

2012. dec. 24. 11:37
 29/41 anonim ***** válasza:
22%

Azért, mert ezt mondja a TV. Szerintem a balosok még egy kérdést nem tettek fel Vonának, pedig volt egy csomó facebook-fogadóóra, tessék ott meg lehet kérdezni, hogy mit, hogyan csinálnának, mire mi lenne a megoldás, és nem ő az egyetlen aki szokott ilyeneket szervezni.

Amúgy Tiszavasvárin jobbikos a polgármester, meg lehet nézni, szépen halad a város. Nem azt kell nézni, hogy jaj kurucos cikk fúj náci - tipikus birka hozzáállás -, hanem tessék elolvasni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 24. 11:56
 30/41 anonim ***** válasza:
93%

"A legtöbb ember miért nem szavaz a Jobbikra?"

Mert jelenleg nincsenek választások, ember! Politizálni négyévente fél évig bőven elég, ilyenkor dolgozni kellene!

2012. dec. 24. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!