A legtöbb ember miért nem szavaz a Jobbikra? Miért idegenkednek sokan a Jobbiktól?
Én nem tudom ki miért nem szavaz rájuk.
Én egy dolog miatt szavaznék rájuk, ha a csendőrséget úgy állítják fel hogy annak azonnali büntetőjoga legyen, ha felderít valamit vagy elkapja a bűnözőt. Mert az tűrhetetlen, hogy sem te nem védheted meg magad és a tulajdonod, sem a rendőr nem tudja a szabályok miatt.
Egyébként egy másik párt szimpatikusabb, de a fenti probléma miatt sok ember a jobbikra fog szavazni.
Amiről meg már írtam, hogy az utánam következő nemzedékekben egyre több és több a jobbikos. Amikor 18 voltam, a Jobbikra még csak elvetemült kopaszok szavaztak volna, ma meg a 18-as korosztályban mindenki oda akar szavazni a "vállalkozók kicsi fiacskáin" kívül, még az etnikum közül is.
Üdv, Kelet- magyarországról. 22/F
"Én nem tudom ki miért nem szavaz rájuk."
Nos akkor leírom én is: Én a gazdasági programjuk miatt. Kisebbség itt a falunkban szerencsére nem nagyon van még.
"Menj el néhány tüntésükre, nézz meg néhány parlamenti felszólalást tőlük, esetleg olvasd át a programjukat és rögtön világos lesz számodra, miért idegenkedik tőlük a legtöbb ember."
Én 2010ben is a Jobbikra szavaztam, voltam ha nem is tüntetésen de lakossági fórumon, átolvastam kétszer tüzetesen a programjuk, minden parlamenti felszólalásuk nyomon követem és azóta meggyőződtem arról, hogy ők az egyetlenek ebben az országban akikre tényleg érdemes szavazni. Tehát nem értem mire akarsz utalni hozzászólásodban.
" mert egyes jobbikosok vitakészsége annyit jelent, hogy sértődötten lepontozzák az ellenvéleményeket!"
Akár a balosok!
10:14
"Én egy dolog miatt szavaznék rájuk, ha a csendőrséget úgy állítják fel hogy annak azonnali büntetőjoga legyen"
Vona a legutóbbi közúti ellenőrzésekor is mélységesen fel volt háborodva. Nem tudom mit szólt volna Gabink, ha a hőn áhított csendőrök igazoltatták volna és a visszapofázásáért még jól el is verték volna (pfff... bár tényleg rá is férne). Komolyan ezt akarád visszahozni?
@09:07: Te azt állítod, hogy van háttérhatalom, mi/én azt, hogy nem.
Bizonyíték, bármi van?
Ennyi erővel én is ki tudok találni neked ilyen elmebeteg elméleteket...
Lehet, hogy Te vagy megvezetve, nem a többség. Ez eszedbe sem jutott?
@10:53: Oké, de mégis miért?
Mi az, ami nagyon tetszik bennük és ami szerinted kivitelezhető és nem döntené romba az országot? (Mint mondjuk az EU-ból kilépés. Ez utóbbi manapság egy hangzatos dolog, de őrültség lenne.)
"Lehet, hogy Te vagy megvezetve, nem a többség. Ez eszedbe sem jutott? "
Nem. Mivel ez határozottan kizárt.
"Mi az, ami nagyon tetszik bennük és ami szerinted kivitelezhető és nem döntené romba az országot? (Mint mondjuk az EU-ból kilépés. Ez utóbbi manapság egy hangzatos dolog, de őrültség lenne.)"
Nos ezzel a mondattal megvezettetésednek azonnal tanúbizonyságát is adtad. :)
Azért, mert ezt mondja a TV. Szerintem a balosok még egy kérdést nem tettek fel Vonának, pedig volt egy csomó facebook-fogadóóra, tessék ott meg lehet kérdezni, hogy mit, hogyan csinálnának, mire mi lenne a megoldás, és nem ő az egyetlen aki szokott ilyeneket szervezni.
Amúgy Tiszavasvárin jobbikos a polgármester, meg lehet nézni, szépen halad a város. Nem azt kell nézni, hogy jaj kurucos cikk fúj náci - tipikus birka hozzáállás -, hanem tessék elolvasni.
"A legtöbb ember miért nem szavaz a Jobbikra?"
Mert jelenleg nincsenek választások, ember! Politizálni négyévente fél évig bőven elég, ilyenkor dolgozni kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!