A Jobbikosok már tényleg többen lehetnek 2014-ben, mint a Fideszesek?
Úgylátom beletiportam a sok kis 18 éven aluli agymosott szerencsétlen lelkivilágába. És nem, nem igaz, hogy a 18 éven aluliak jobban látják a világot. Csak idealisták. Én is azt hittem 18 évesen, hogy én jobban látom a világot, mint az idősebbek. Ehhez képest most, csupán 4 évvel később már azt látom, hogy anno mennyi mindent észre sem vettem! 18 év alatt egyszerűen nincs az embernek annyi élettapasztalata (sőt még most sincs), és a középiskola biztonságos kényelméből nézve egész másnak tűnik a világ, mint onnan kizuhanva.
Megsértettelek a huntiurulbetyárral? Hát bocsáss meg, de ha ilyenekben hiszel, akkor egy mesevilágban élsz. 10 éves koráig hisz az ember ilyenekben. De felnőttként ezt ténnyekként kezelni (miközben a történelmi/régészeti bizonyítékok mást mondanak) enyhén szólva is agyalágyultságra utal. És ez nem a magyarság megsértése. Ha azt kérdezem, hogy felnőttként miért hiszel abban hogy a Jézuska teszi a fa alá az ajándékot, azzal nem a karácsony szellemét sértem meg, hanem legfeljebb csak téged. És most sem a magyarokat, sem Magyarországot nem sértettem meg, csak a babonás kuruzsló kereszténytáltosokat, meg azoknak akik ezeknek meg a meséiknek bedőlnek.
Az érzelmi zsarolás pedig egy ritka gusztustalan eszköz, úgyhogy a dédapás szöveged lepattant rólam mint gumilabda a falról.
"ha magyar vagy és érdekel a Nemzet és a a Haza akkor egyetértesz a Jobbikkal"
Ez meg külön a kedvencem. És miből gondolod, hogy a jobbiknak biztos 100%-ban igaza van, és ő a jó megoldás? Értelmes ember fenntartja az esélyét annak, hogy téved, hogy valamit nem vesz számításba. Soha nem tudhatsz semmit biztosan, főleg nem a politikában. Ha ezt nem érted meg, akkor ne is menj szavazni. Tőlem szavazz nyugodtan a jobbikra, de ha csak előtte jól átgondoltál mindent, és látod a veszélyeket is.
"egyébként a történelmi kutatások + génkutatások éppen a hun rokonságot bizonyítják te agyonolvasott."
A hun rokonságot a legkevésbé, főleg mivel a hunok Attila után (453) beolvadtak más népekbe (többek között az akkor kialakuló magyarságba). Ez egyes genetikai markereket megmagyarázhat, de ez alapján azt mondani, hogy a magyarok és a hunok rokonok, az azért erős túlzás. A magyarok genetikailag egyébként megjegyezném, hogy a lenygelekhez és a szovákokhoz állnak a legközelebb, mégsem vagyunk rokonok. A lényeg: a hunok 453 után alig egy évszázad alatt teljesen eltűntek, míg a magyarok csak a 800-as évek második felében értek ide. Van durván 300 év probléma, egy folytonossági hiány, amit ki kéne tölteni. Arról nem is beszélve, hogy a magyar finnugor nyelv, tehát még egy probléma adódik a hun magyar rokonsággal.
"Érzéketlen, hazaáruló vagy"
Jaj hagyjuk már ezt a demagóg hazaárulózást, kezd kissé unalmas lenni, hogy minden vesztes vitában ezt kezditek használni. Érzéketlen, hmm... hát nem tudom ki próbált kit érzelmileg zsarolni. Akkor ki is az érzéketlen?
"2010-ben a Jobbiknak volt a leghosszabb terve"
Üres frázisokat én is tudok mondani, de hol van valami olyan a IV. Béla tervben, hogy mit-hogy-miből-mikor fognak megcsinálni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!