Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy miután felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték garázdaság miatt a Jobbikos Keresztúri Farkas Csabát (aki egyébként büntetett előéletű! ), neki esze ágában sincs lemondani képviselői mandátumáról?

Figyelt kérdés
Itt úgy is sok Jobbik szimpatizáns van. Kíváncsi vagyok arra, hogy mi a véleményetek erről, tekintve hogy a Jobbik szeret tetszelegni az erkölcscsősz szerepében.
2012. dec. 22. 11:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Kedves kérdező!

Ha jól emlékszem, több mszp-s és fideszes képviselő ellen is folyt már eljárás, és eszük ágában sem volt lemondani a mandátumaikról. Na, ezekhez mit szólsz?

2012. dec. 22. 22:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ha jól emlékszem, több mszp-s és fideszes képviselő ellen is folyt már eljárás, és eszük ágában sem volt lemondani a mandátumaikról."

Konkrétan?

De itt most az ősmagyarokról a keresztyén kultúra megtestesítőiről a magyarság péladaképeiről van szó!!!

Nem holmi "komcsifajzatokról", meg antimagyarokról.

Nem beszélve arról, hogy a szélsőjobboldali képviselők 90%-ban a mandátumokról (és áttételesen a fizetésükről) sem mondanak le amikor kilépnek/kizárják őket a frakcióból.

2012. dec. 22. 23:00
 13/22 A kérdező kommentje:
11: De akkor mégis miben különbözik tőlük a Jobbik? Ilyenkor hol is van az az egyenesgerincű, igazmagyar, a következményeket mindig vállaló párt?
2012. dec. 22. 23:05
 14/22 A kérdező kommentje:
12: Muhaha. Persze, kommunista bírók, hogyne! Az van, hogy az imádott pártod egy magyarbűnözőt nem hogy megtűr a sorai közt, de elég erősen védi is, nem kell az égvilágon semmilyen következménnyel számolnia...
2012. dec. 22. 23:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Látom az irónia nem esett le...
2012. dec. 22. 23:25
 16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: Tekintve hogy ez a hivatalos álláspont náluk, röstellem, de így nem.
2012. dec. 22. 23:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Ez de szép értelmetlen mondat lett. Egy vérbeli vérmagyarhoz méltó:D

Maradjunk annyiban, hogy a szarkazmusra is figyelni kell időnként:)

2012. dec. 22. 23:28
 18/22 A kérdező kommentje:
Teljesen értelmes mondat volt, nem tudom neked mi nem érthető benne. De igazából mindegy is, ezt túltárgyaltuk, én meg szeretném inkább a Jobbikosokat hallgatni az ügyről. :DD
2012. dec. 22. 23:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Na itt is tombol a bosszú népe!! "

Magamra vettem, mivel én magam is bírálni merészeltem egy jobbikost. Most Jobbik szavazóként le lettem zsidózva. Buta, megvezetett ember vagy te, édes fiam. Ja, az ilyen emberek miatt nem szavazok mégegyszer a Jobbikra. Nem szeretném, ha ilyenekkel vennének egy kalap alá.

2012. dec. 22. 23:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire komoly a dolog, hogy pontosan mi történt, ki hogy szolt be kinek, de ha ha a Csaba volt az agresszív kezdeményező akkor nyilván le kell mondania. Szerintem.
2012. dec. 23. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!