Mit gondoltok arról, hogy miután felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték garázdaság miatt a Jobbikos Keresztúri Farkas Csabát (aki egyébként büntetett előéletű! ), neki esze ágában sincs lemondani képviselői mandátumáról?
Kedves kérdező!
Ha jól emlékszem, több mszp-s és fideszes képviselő ellen is folyt már eljárás, és eszük ágában sem volt lemondani a mandátumaikról. Na, ezekhez mit szólsz?
"Ha jól emlékszem, több mszp-s és fideszes képviselő ellen is folyt már eljárás, és eszük ágában sem volt lemondani a mandátumaikról."
Konkrétan?
De itt most az ősmagyarokról a keresztyén kultúra megtestesítőiről a magyarság péladaképeiről van szó!!!
Nem holmi "komcsifajzatokról", meg antimagyarokról.
Nem beszélve arról, hogy a szélsőjobboldali képviselők 90%-ban a mandátumokról (és áttételesen a fizetésükről) sem mondanak le amikor kilépnek/kizárják őket a frakcióból.
Ez de szép értelmetlen mondat lett. Egy vérbeli vérmagyarhoz méltó:D
Maradjunk annyiban, hogy a szarkazmusra is figyelni kell időnként:)
"Na itt is tombol a bosszú népe!! "
Magamra vettem, mivel én magam is bírálni merészeltem egy jobbikost. Most Jobbik szavazóként le lettem zsidózva. Buta, megvezetett ember vagy te, édes fiam. Ja, az ilyen emberek miatt nem szavazok mégegyszer a Jobbikra. Nem szeretném, ha ilyenekkel vennének egy kalap alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!