Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erre kérnék értelmes választ!...

Erre kérnék értelmes választ! Miért erőltetik a sok gyermeket, amikor így is több millió munkanélküli van? Kevés? Szép dolog a nagycsalád, de én nem szeretném látni a gyerekeimet, munkanélküli hivatal előtt sorban állni!

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 11:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nos annyit még hogy ,én kettő gyereket neveltem fel,tisztességes munkával,ennyire futotta.Sosem kértem ,kaptam támogatást!

Ha mindenhol 5-6 gyerek lenne,ki kit támogatna? Egymást?

Szerencsére nem a múltban élünk ahol 8-10 gyerekből maradt 3,abból kettőt elvitt a háború!

2012. dec. 21. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha normálisan lenne szervezve a társadalmunk, akkor nem lenne ennyi munkanélküli.

A te gondolkodásmódod olyan, mintha 6 oszlop tartana egy épületet, amiből egy eldől és te nem azt mondanád, hogy állítsuk fel az oszlopot, hanem hogy döntsünk ki az épület másik oldalán is egyet, mert akkor lesz szimmetrikus az építményünk.

2012. dec. 21. 15:23
 13/17 Dick Esmen ***** válasza:
Nem erőltetik.
2012. dec. 21. 17:01
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Ezt én se értem...Nincs munka,az egyre inkább haladó technika miatt(lásd önkiszolgáló pénztárak),csak egyre kevesebb lesz.Mindenki meg nem lehet diplomás-mert ugye mint látjuk az is baj.Akkor minek legyen több ember?A munkanélküli ifjuság nem fogja tudni eltartani az időseket/rokkantakat stb,mert ő maga is eltartott lesz...Szóval én se értem :-/

Amúgy igen "eröltetik" mert a csapból is folyik,hogy milyen kevés gyerek születik ösztönözni kéne a fiatalokat a szülésre,elöregszik a társadalom,fogy a magyar blablabla...

2012. dec. 21. 18:50
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi 14-es!Én sem úgy gondoltam hogy erőszak lenne.

Csak tényleg a csapból is ez jön meg halleluja nagy család,közben a másik a dón azt látom,hogy itt bezárták,ott elküldték,meg leépítés!Hát ha ez valakit inspirál,hajrá!

Ja és 56 éve hallgatom a dumákat a szebb jövőröl ,bocs már kissé szkeptikus vagyok,nézzétek el nekem!

2012. dec. 22. 08:04
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Családmodellt ellesték. Társadalmi elvárás. Programozott cél. Vonatkozik ez azokra, akiknek sajátjuk (céljaik) olyan nagyon nincsenek, ezért a mainstream vonalat/elvárásokat teljesítik. Meg persze az alap életösztön, szaporodásra, örökítésre való hajlam. Kutyát is sok helyen tertanak sajnos panelban. Igazából mindenki boldog akar lenni, sokszor lehetőségektől függetlenül. Hogy ez elítélhető-e vagy nem? Hát ezt itt nemigen fogjuk tudni megfejteni.

Önkiszolgáló pénztárakat pont ne vegyük ide. Így is elég jó soruk van már a nőknek a kis titkárnői semmimelójukkal, meg a pénztárosi rettentően megerőltető beosztásukkal. Igen, sajnos sokszor nincs más! Nem erre a részére kívánom kihegyezni. Hanem azért közel a semmiért ne várjunk már el pénzeket! Tanulni kell és nyújtani is valamit, amiért ellenértéket kapunk. Lehet itt öklöt rázni meg nyálat verni, meg gépet rombolni akarni, de a világ, a társadalom, ennek megfelelően a munkakörök is változnak. Nem azt állítom, hogy könnyű helyzetben vagyunk, mert marhára nem, de ezt a példát tényleg ne erőltessük.

2012. dec. 22. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:

3/ """Ázsiában, Afrikában meg sz@rják a gyereket."""

Ez egy undorító megjegyzés volt ezekről a népekről!

Másodszor nem minden ázsiai n. szaporodik annyira. Kínában törvény szabályozza mennyi megengedett.

A többi ázsiai országban olykor épp azért van több gyerek, mert 1. többnejűség van 2. minél több a gyerek annál több munkás kéz van.

Ami pedig az afrikai népeket illeti ott nem csak nagy a szegénység de nagy fokú a primitívség is és nem osztogatják minden sarkon az óvszert és bizony a szexualitás sokkal erősebb náluk, mint a mérsékelt-övi népeknél és sajna a szexuál élvezetnek a terhesség egy nem mindig kívánatos következménye!

Szóval ne ítélkezz mások felett, különösen ha elmaradott népek, ha nem élsz ott!

2013. máj. 13. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!