Tudják egyáltalán az egyetemisták és a középiskolások, hogy mi ellen tüntetnek?
Pontosan TUDJÁK! A diákok nem hülyék, nem olyan könnyű maszlagokkal megvezetni őket. A jövőjükről van szó.
Nem mindenkinek vannak gazdag szülei, akik fedezik a tanulásukat! Egy megfelelő személynek adott bélelt boríték még a vizsgán is átsegíti a gyereket!
Ezt az többség nem teheti meg.
Nem tudják. A magyar lakosság nagy többsége azt sem tudja, hogy ki a köztársasági elnök, sőt, a budapestiek mintegy 10%-a már utazott a 4-es metrón!
Az agyhalottak országa vagyunk. Ez tény.
"A diákok nem hülyék"
Már hogyne lennének hülyék?
Én pontosan tudom, hogy miért voltam ott, miért tüntettem.
Tehát egy ember garantáltan tudta, hogy miért.
(De gondolom valaki majd be akarja mesélni, hogy tévedek... Hihetetlen hozzászólók vannak ezen az oldalon. De nyugodtan csináljátok csak, már nem kell sok, hogy az egyetemisták még inkább, tömegesen elmenjenek, akkor bizony itt döglik majd meg mindenki aki most itt rinyál, mert nem lesz senki aki adót fizessen pár év múlva.)
17-es. Mindenki pampog, hogy "pár száz egyetemista" van kint csak, ha így maradnak a dolgok és vége lesz a VIZSGAIDŐSZAKNAK na arra varrjanak majd gombot ... nem véletlenül most jelentették be a kamu oktatási kvótát ... aztán az újat ... aztán a még újabbat, aztán a még újabbat ... amiről mára derült ki, hogy az is kamu.
De benézték.
#15 Által feltett videókat néztétek?
Én kellőképpen meglepődtem ezen a nagyfokú kultúrálatlanságon.
" A kormány frissen kiadott közleménye szerint a legversenyképesebb, a legtöbb embert váró szakokon nem lesz állami hely. Nagyjából ez ugyanaz, mint az Utópia szín, csak itt nem a fejforma, hanem az anyagi háttér dönti el kiből lesz valaki."
Bíró úr nincs több kérdésem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!