Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudják egyáltalán az egyetemis...

Tudják egyáltalán az egyetemisták és a középiskolások, hogy mi ellen tüntetnek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 21:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

Pontosan TUDJÁK! A diákok nem hülyék, nem olyan könnyű maszlagokkal megvezetni őket. A jövőjükről van szó.

Nem mindenkinek vannak gazdag szülei, akik fedezik a tanulásukat! Egy megfelelő személynek adott bélelt boríték még a vizsgán is átsegíti a gyereket!

Ezt az többség nem teheti meg.

2012. dec. 20. 21:53
 12/31 anonim ***** válasza:
34%
nem tudják...már a követeléseik is ellentmondásosak(jelen körülmények között). Most ingyen oktatást akarnak, vagy nem röghözkötést? Persze, nincs munka. De ebben például kivételesen igazat kell adnom Orbánnak, hogy minek képezzenek állami pénzből külföldi munkaerőt? Na most ha ez nem tetszik nekik, nem olcsó, de egész család kiköltözik pl ausztriába, vagy csak ő, ott pl tandíj se nagyon van...ha úgyis ott tervezi az életét, akkor nem mind1? szóval én ezért nem értem, hogy most mit akarnak? Persze, ha lenne munka itthon, meg aranyélet, akkor megérteném őket, hogy itthon akarnak maradni, de nem egyből milliós adóssággal.
2012. dec. 20. 21:59
 13/31 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudják. A magyar lakosság nagy többsége azt sem tudja, hogy ki a köztársasági elnök, sőt, a budapestiek mintegy 10%-a már utazott a 4-es metrón!

Az agyhalottak országa vagyunk. Ez tény.

2012. dec. 20. 22:17
 14/31 anonim ***** válasza:
29%

"A diákok nem hülyék"

Már hogyne lennének hülyék?

2012. dec. 20. 23:03
 15/31 anonim ***** válasza:
22%

Hát ha ezek nem hülyék akkor én egyenesen professzor vagyok:

[link]

[link]

2012. dec. 20. 23:06
 16/31 anonim ***** válasza:
28%
Ezek a jövő értelmiségei. Ezekre mindannyian szívesen áldozunk az adónkból, és miután lediplomáztak örömmel fogjuk őket eltartani életük végéig.
2012. dec. 20. 23:18
 17/31 anonim ***** válasza:
68%

Én pontosan tudom, hogy miért voltam ott, miért tüntettem.

Tehát egy ember garantáltan tudta, hogy miért.

(De gondolom valaki majd be akarja mesélni, hogy tévedek... Hihetetlen hozzászólók vannak ezen az oldalon. De nyugodtan csináljátok csak, már nem kell sok, hogy az egyetemisták még inkább, tömegesen elmenjenek, akkor bizony itt döglik majd meg mindenki aki most itt rinyál, mert nem lesz senki aki adót fizessen pár év múlva.)

2012. dec. 20. 23:30
 18/31 Komplikato ***** válasza:
42%

17-es. Mindenki pampog, hogy "pár száz egyetemista" van kint csak, ha így maradnak a dolgok és vége lesz a VIZSGAIDŐSZAKNAK na arra varrjanak majd gombot ... nem véletlenül most jelentették be a kamu oktatási kvótát ... aztán az újat ... aztán a még újabbat, aztán a még újabbat ... amiről mára derült ki, hogy az is kamu.

De benézték.

2012. dec. 20. 23:46
 19/31 A kérdező kommentje:

#15 Által feltett videókat néztétek?

Én kellőképpen meglepődtem ezen a nagyfokú kultúrálatlanságon.

2012. dec. 20. 23:53
 20/31 Komplikato ***** válasza:
58%

" A kormány frissen kiadott közleménye szerint a legversenyképesebb, a legtöbb embert váró szakokon nem lesz állami hely. Nagyjából ez ugyanaz, mint az Utópia szín, csak itt nem a fejforma, hanem az anyagi háttér dönti el kiből lesz valaki."

Bíró úr nincs több kérdésem ...

[link]

2012. dec. 21. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!