Most miért nem hangos Morvai Krisztina?
Tegnap bevittek 3 békésen tüntető diákot a rendőrök. Morvai Krisztina pedig még most is 2006-ról beszél Vadai Ágnesnek címzett levelében, amiben ki sem tér a jelenlegi helyzetre, egyedül azt kifogásolja a tegnapiakban, hogy Vadai Ágnes oda akart menni segíteni (egyértelműen népszerűségszerzésért), annak ellenére hogy többször is mondták hogy pártpolitikusok távozzanak.
Most miért nem hangoskodik az EP-ben Morvai? 2006-ban utcakövet szedtek, rendőrökre támadtak (400 rendőr sérült meg), gyújtogattak, betörtek és kifosztották az MTV székházat.
Most pedig: békésen vonult a tömeg, jelszavakat skandálva. (és a jelszavak sem azok voltak hogy Hajrá Fradi)
"Rettentő buta lehet az a válaszoló, aki ebből már rögtön valami következtetést von le a diákmozgalom egészére."
Ne láss bele olyat a szavaimba, amit nem írtam! Nem a tüntetés egészére vonatkozott a megállapításom, hanem csak a három előállított tagjára, és csak megjegyeztem, hogy nem lehet nála kés, még szalonnázási szándékkal sem! Egyébként a többséggel ellentétben elismerem, hogy részben tévedtem, a legújabb híradások szerint csak az egyiküknél voltak -valójában meg nem nevezett méretű- kések.
'Mi a problémád bumbi?!'
Az csilla, hogy ostoba vagy.
Olvastad a jegyzőkönyvet?
Hamarosan nyilvánosságra teszi az egyik előállított diák. Valószínűleg nem azért, mert szerepel benne, hogy kés lett volna nála.
"A három előállított "békés" diáknál kések voltak, amik mérettől függetlenül tiltottak egy tüntetésen!
"
Az nem zavart, amikor a szélsőjobbos tüntetőknél molotov koktél volt és az amikor fosztogattak Pesten, mert a haza így kívánta?
Akkor pereld be az újságokat, amik leközölték ezt.
De igazad van. Békés tüntetők voltatok, akik a haza érdekében gyújtogattak,és törtek zúztak. előrébb is vagyunk, nem? Ja nem.
Mert azokat csúnya ballibsik bőszítették föl, meg különben sincs közük a zsidókhoz se a cigányokhoz a tüntetőknek.
Bár ha egyszer a JOBBIK az egyetemistákra kíván támaszkodni a jövőben, talán ki is állhatna értük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!