Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tesz valamit a...

Miért nem tesz valamit a kormány a bankok ellen?

Figyelt kérdés

Mindig csak rendkívüli üléseznek, semmi látszata. A svájci frank már 30 ft-tal lement. Amióta válság van 42 ezerről 69 ezerre nőtt a hitelem. Kb. 150 ezer ft-ból élünk hárman(Régebben több volt a fizetésünk, de csökkent a "válságra hivatkozva". Bementünk a bankba, hogy megkérdezzük mit kezdjünk a hitellel, ott a nő lenézően közölte, hogy van megoldás fél évig, de utána még több lesz a hitel. Még ebből is hasznot húznak a bankok) A fele a lakáshitel és még a rezsi benne sincs, a gyereknek azt sem tudom, hogy fogom megvenni a könyveket. Felháborító ami itt folyik. Meg mi az, hogy a tücskök és a nem fizetők, nem fizetik a hitelüket és a tisztességesekkel fizettetik meg a bankok a hiányt. Na meg a magyar csoda: a bankok válságban is nyereségesek. Azt a k*rva eget :O.

A másik: az avasi lakótelepen a nem fizető cigányok hátralékaikat kifizeti az önkormányzat. Hát milyen dolog ez?! Ha én nem fizetnék semmit rég az utcán lennék, nekik meg kifizetik.

Csak normális válaszokat írjatok.

2009. aug. 23. 15:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:24

én pontosan nem azt írtam, hogy a bankok nem hibásak.

viszont ha én devizában veszem fel a hitelemet, akkor tisztában kell lennem azzal, hogy van egy árfolyamkockázatom. a probléma ott van, hogy az emberek zöme kicentizte a devizahitelét és nem gondolt az árfolyamkockázatra. én már évek óta azt javasoltam mindenkinek a környezetemben, aki devizaalapú hitelt vett fel, hogy a törlesztő/kamatrész 20%-át tegye félre viharosabb időkre. ha nem jön vihar nyert, ha jön a vihar, akkor fel van készülve.

2009. aug. 24. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!