Nem gondoljátok egyre jobban, hogy Gyurcsány és úgy nézve az egész MSZP párt valójában egy igenis hazafias tömörülés, ami nem olyan fanatikus, mint a Fidesz meg a Jobbik és nem nemzetellenes, liberális, mint a Milla, az LMP, Bajnaiék?
Nézzétek meg pl. ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo
Lehet, hogy valami jobbos paródiaképp rakta fel, de én azt szűröm le belőle, hogy Gyurcsányt valóban szereti a nép és legalább annyira hazafias, mint Kádár.
Bajnai és az LMP viszont kerülendő. SZDSZ-stílusú világpolgárok.
Nem tudom, hogy a 2014-es választásokon ki lesz az MSZP elnökjelöltje, de ha nem Bajnai, akkor az MSZP-re szavazok!
"aki elzálogosította az országot"
És lek..vázta! :) Hát a szimpatizánsai nem lehetnek valami túlműveltek, mert az ilyen húzások után már máshol rég eltűnt volna.
hülye vagy ha rájuk szavazol... nagyon hazafiasak üres papírokkal szaladgáltak a parlamentbe mondván itt vannak a nagy tervek...
mindig is sokat gondolkodtam azon, hogy kinek van ennyi esze, hogy folyton már 22 éve az mszpre és a fideszre szavaz és ezzel folyamatosan egyre mélyebbre csúsztatva az országot.
*jah és ezt nem veszi észre!
(ez lemaradt)
előző voltam
Mindegy is hogy a kérdés merő cinizmus vagy inkább vérkomoly.
Én azt látom hogy annyi kever-kavar van a fejekben manapság a magyar politikát illetően hogy hű meg háá.
Hallottam az MSZP-t a Fideszt a legkommunistábbtól a legliberálisabbig minősíteni a Jobbikot nemzetellenestől a legnemzetibbig. Végülis így nem csoda ha az ország egy tapodtat sem megy előre és a legjobb indulattal is körbe - körbe forog a tengelye körül.
Gyurcsányék, saját szavaikkal élve, nem csináltak semmit 4 évig. Szétosztották a kölcsönt a népnek, tehát jobban éltünk, mint most, de nem fejlődött az ország semmit, sőt.
A fidesz próbál valamit tenni, de rosszul csinálja. Én bevallom, nem tudtam az előző választáson szavazni, azt próbáltam mérlegelni, hogy mi lenne a kisebbik rossz, de nem jutottam döntésre.
Örülnék, ha úgy lehetne szavazni, hogy lenne valódi választási lehetőség. Nem érdekel, hogy melyik oldalon, csak szorulna már valakibe egy kis gondolkodni akarás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!