Mit csinálnának a jobbik, fidesz, kdndp szavazó bázisa ha készülne egy lista politikusainkról hogy ki a meleg, ki a leszbikus, ki a biszex, ki követ el családon belüli erőszakot?
Figyelt kérdés
Egy ilyen listához mit szólnának a szavazók?2012. dec. 15. 11:50
1/11 tetro válasza:
Semmit. A jobbikból előkerült már mindenféle képviselő, akit a tüntetéseik alapján lágerbe kellene zárni, a szavazóik mégis ugyanúgy támogatják őket. Magyarországon a szavazás emocionális alapon történik, és ez nem csak a jobbik esetében van így.
2/11 anonim válasza:
Jobbik: a mi b*zink jó b*zi.
Fidesz: megérdemelte, miért nem szült?
KDNP: három miatyánk elég lesz.
4/11 anonim válasza:
Elégetnék azután még büszkék is lennének rájuk, illetve nemzetépítő munkájukért sürgősen szentté avatnák őket.
5/11 anonim válasza:
JObbikosként azt tudom mondani hogy ahhoz hogy valaki meleg, vagy leszbikus (szerintem a kettő ugyanaz), esetleg biszex ahhoz nekünk szavazóknak nem sok közünk van, nem hiszem hogy befolyásolná a politikát amit folytat. Aki családon belüli erőszakot követ el az szerintem aljas bűnöző, ergo nem való a parlamentbe. Továbbá Jobbikosként és magyarként TOVÁBBRA IS SZERETNÉM MEGTUDNI A KETTŐS ÁLLAPOLGÁROK KILÉTÉT A PARLAMENTBEN!
6/11 tetro válasza:
Olvasd el a nyilvános önéletrajzokat akkor :)
7/11 anonim válasza:
Tetro kérhetek egy linket ahol el tudom érni az önéletrajzokat? Előre is köszi!
9/11 tetro válasza:
de gondolom azért kérdezed, mert ez megterheli a képességeid. vagy csak egyszerűen hiba állna fel a rendszerben, ha rátalálnál ezekre. de azért elárulom. a parlament oldalán keresd... aztán ha végig olvastad mindet, akkor többé ne hozd fel a témát, olyan helyen ahová nem illik. ha pedig mégis felhozod, ne csinálj magadból rögtön hülyét.
10/11 anonim válasza:
Figyelj tetro én úgy gondolom hogy abszolut normálisan feltettem egy kérdést, de te meg lekezelően csak hülyének neveztél. Ezzel nincs semmi gond, csak éppen butaságkat beszélsz. Képzeld megnéztem a parlament oldalán a képviselőkön belűl az önéletrajz szövegre kattintva a letöltött dokumentumot és ott szó nincs semmiféle allapolgárságról. Tehát tetro légyszives a nagy arcoddal húzódj vissza mert az ilyen beképzelt senkiháziak, amilyen te is vagy haszontalanok ezen az oldalon. Nem beszélve arról hogy igenis kapcsolódik a kérésem a kérdéshez mert listáról van szó. Azért mert te zsigerből gyűlölsz egy Jobbikost az még nem jelenti azt hogy lekezelően kell beszélni vele mert én is megadtam (először) a tiszteletet és ha jól emlékszem előre köszöntem a semmitmondó lekezelő válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!