Egyetértesz velem a nem európai, nem magyar idegenek magyar állampolgársághoz való jutásának szigorításáról?
A szigorítás annyit jelentene hogy a külföldi,nem magyar(néger,cigány,ázsiai,stb) ide bevándorló embereknek hogy megkapják az állampolgárságot bizonyos feltételnek meg kellene felelniük.
A feltételek között lenne:
-Az anyanyelvszintű MAGYAR NYELVTUDÁS(vizsga keretében tesztelnék le)
-A MAGYAR történelem,kultúra,hagyományok beható ISMERETE(ezeket egy szigorú vizsga keretében tesztelnék le)
-Legalább 1 versenyképes SZAKMA birtoklása.(Megakadályozva azt hogy haszonlesésből,rajtunk élősködni jöjjenek ide)
-BÜNTETLEN ELŐÉLET!!!(A büntetett előéletű még vendégjogi státuszba se kerülhessen)
-KERESZTÉNY vallás vagy vallástalanság,esetleg ateizmus(Megakadályozva ezzel is Európa iszlamizálódását)
(Előnyben részesülnek az állampolgárság megadásánál a magyar származású külhoniak és az európai kultúrkörből származó emberek.Mivel ezek kulturálisan hozzánk közelállóak és asszimilációjuk is gyors,biztonságos,akadálymentesebb)
Az ide bevándorló nem európai,nem magyar származású,idegenek akik itt letelepedni kívánnak, akármennyi ideig is tartózkodnak itt,akármit is csináljanak itt, amíg ezeknek a feltételeknek nem felelnek meg,ne kapjanak állampolgárságot.
Hanem egy "Vendégjogi-státuszba" kerüljenek,amivel egy természetes és nagy hátrányban vannak az állampolgársággal rendelkezőkkel szemben(PL:Nem köthetnek házasságot állampolgárokkal,munkahelykeresésnél hátrányban legyenek az állampolgárokkal szemben,több adót kelljen fizetniük,és kevesebb szolgáltatásban legyen részük,valamint ha bűncselekményt követnek el akkor azonnal utasítsák és tiltsák ki az országból..stb)
Egyetértesz velem vagy nem?
Az első és a 4. pontban foglaltakkal egyetértek. A többit mint Magyarországért aggódó, és demokratikusan gondolkodó ember elutasítom.
Amúgy meg kb. 100 éve fennáll a probléma, hogy nem vagyunk elegen, lassan de biztosan sodródunk a kihalás felé.
De amikor jönnének ide emberek, azt egyszerűen elutasítjuk mert néger (mi baj van velük?), ázsiai (mi baj van velük??), cigány (na jó, ezt megértem :D ). Egyszerű nyugati munkásembernek meg esze ágában se lesz idejönni, ezt jó ha felfognák egyesek. A keletről jötteket szintén elutasítjuk ilyen-olyan okokból.
Ez van.
Náczik vagyunk.
Zikkajl.
Ugye milyen rossz dolog sz.armagyarnak lenni....
ZIKKAJL
Én teljesen egyet értek. Bár a vallás részével nem teljesen, hisz ha valaki buddhista, az most térjen át a keresztény vallásra? Én biztos nem tenném fordítva, igaz meg sem vagyok keresztelve.
Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a kínaiak hogyan nyithatták azt a sok éttermet, dolgozhatnak úgy mint ahogy jó néhány magyar vagy magyar állampolgárságot megkapott ember, aki már vagy 10 éve itt él. Ugyan ez vonatkozik az Ázsia centerre vagy a József városi piacra is. Nincs nekem semmi bajom a kínaiakkal, lévén ázsiai fanatikus vagyok, de azért mégis.
Ismerek nem egy erdélyi magyart, aki már több éve itt él és elhajtják a fenébe, ha megakarja igényelni az állampolgárságot. Na ez a kib@szás és valamilyen szinten rasszizmus.
Az izraeli "bevándorlásról" is beszélhetnék, de nagyon jól tudom ez nem az a oldal, ahol érdemes ezt a témát felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!