Mikor lesz Magyarországon jó világ?
Már "jó világ" van. Amikor még szinte egyszersem jártam külföldön, én is azt hittem, hogy itt a legszarabb meg ilyenek, de mióta a fapados repülőknek hála be sikerült járnom több európai országot, arra a döntésre jutottam, hogy nálunk nagyon jó élet van, és csak Németország, Ausztria, Hollandia és a Skandináv országok jobbak valamivel.
Ha látni akarsz egy országot, amiről mindenki azt hiszi, hogy hűdefasza, közben meg rosszabb, mint Magyarország, akkor nézd meg pl. Belgiumot.
"csak Németország, Ausztria, Hollandia és a Skandináv országok jobbak valamivel. "
Ezt azért megbocsáss de cáfolnám. A németek rommá vannak adósodva.
Amikor a négy nyelven beszélő rendőr felsegíti
a munkában megfáradt cigányt a budapesti
mágnesvasútra, amelyen gazdag
közalkalmazottak és tisztességes vállalkozók
utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok
tárgyalására
Ez nézőpont kérdése, rajtad is múlik.
Magyarországon is van sok sikeres ember és Németországban, Ausztriában, Amerikában is vannak sikertelenebbek, akik szintén egy jobb világ eljövetelében bíznak.
Olyan, hogy mindenkinek jó legyen még nem volt a történelemben és ezután sem lesz.
9-es!
Ugyanarra a Gyurcsány elvtársa gondolsz akinek a haverja valami Orbán Viktor egy KISZ titkár volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!