A családi pótlékot mikor akarják emelni?
Jövőre nem lesz emelés ,de szerintem 2014-ben se.
Adókedvezmény van helyette a dolgozó szülőknek,persze szerintem annak a gyereknek is kell enni akinek a szülei valamilyen oknál fogva nem dolgoznak.
Nem,ezt nem ígérték,családi adókedvezményt ígértek,amit meg is valósítottak.Egy gyermek után max.10 ezer.kettő után max. 20 ezer,3 és több gyermek esetén max.99 ezer/hó.
Persze ehhez munkahely kell.
Tisztelt Kérdező!
Ennek a kormánynak és országgyűlési többségnek nem szándéka a családi pótlék emelése. Ahogy előző válaszadók helyesen írták: pótlékokkal, segélyekkel szemben a munkát tartják elsődlegesnek. Erről tanúskodik választási programjuk:
Na igen,én se tudom hogy gondolják?Miből,mire vállaljak gyereket?Nincs munka,pláne nem a pályakezdő fiataloknak(hacsak nem programozó vagy a kevés menő szakmák egyikét végezte)...Pedig akkor kellene megteremteni a feltételeket a gyerekvállaláshoz...Én pl 30 éves nő vagyok,házas,nincs gyerekünk de sehova se kellek(másfél éve nincs munkám),mert attól félnek tuti azonnal rohannék szülni,ami nem igaz,mert sajna nincs miből,meg hová.
Lakásra mégúgy sincs esélye a fiataloknak...Igaz lehet(ne) albérletbe is gyereket vállalni,de a normális albélet megfizethetetlen ugyanúgy-és az ember nem egy 28nm-es lyukba szeretne gyereket vállalni...Arról már nem is beszélve,hogy a legtöbb tulaj kisgyerekesekkel szóba se áll,kirak,ha kiderül,hogy terhes vagy,stb...
Isteneeeem
-Nehogy már az ország tartsa el a gyerekeket??
-Nos megsúgom,hogy nem is tart el egyetlen egyet sem.Kivétel az Állami gondozottak.Ha 12.700 Ft-ból egy gyereket el lehet tartani,akkor az a gyerek valószínüleg egy kis törpe papagály-talán neki kijön ennyiből a táp-
A családi adókedvezmény lehetőségét meg sok szerencsétlen család feldughatja magának,ha éppen nem talál munkát hosszú hónapokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!