Jó dolog lenne, ha eltörölnék a családi pótlékot?
Szerintem igen:
-Kevesebb ember vállalna gyereket, csökkenne az amúgy is túlnépesedett Föld népessége
-A kisebbségiek nem élnének vissza a gyereksegéllyel
-Csakis jómódú, tanult családok vállalnának gyereket, nempedig tanulatlan prolik, a következő generáció civilizáltabb és életrevalóbb lenne
-Csökkenne a szegény családokban felnőtt emberek száma, kevesebb lenne az állami gondozott és az árva
-Kisebb lenne az ország népessége, de ezt a kis népességet jómódú, tanult emberek alkotnák, ezért csökkenne a munkanélküliség
Te nagyon nem vagy okos,ezt már látni a felsorolásodból.
- attól,hogy eltörlik a pár ezer forintos családit,még fognak szülni az emberek
- Ha nem a családi pótlékkal akkor mással fognak visszaélni.
- A jómódú tanult családok akár most is megengedhetnék maguknak a 3-4-5 gyereket,mégsem szülnek.Nem a családi pótlék miatt,hanem mert nem akarnak nagy családot.Attól,hogy eltörlik a családit,ők nem fognak szülni.
-Ha sok családban a családi pótlék a léthez kell,akkor az állami gondozottak még többen lesznek,mert sokan még a nehezebb életet sem vállalják majd gyerekkel.
- Az utolsóhoz csak annyit fűznék hozzá,hogyha anyád is így gondolta volna ,ma te sem élnél.
Te könyörgöm nyissál már ki valami könyvet vagy újságot vagy valamit...
1. Látni fogod hogy Magyarország népessége ÖREGSZIK. Olvass utána hogy ez miért nem jó, nem fogom magyarázni mert szerintem tök felesleges.
2. A Föld nem a 10millió (talán már annyi se, majd most kiderül) magyar miatt van túlnépesedve, és ha abból eltűnik 5 millió, attól még ugyanúgy 7 milliárd ember lesz a földön. Egy beteg ember beteg gondolata hogy azzal meg lehet állítani a Föld túlnépesedését hogy Mo.-n megszüntetjük a családi pótlékot.
3. A kisebbség meg lehet hogy nem tudna visszaélni vele, de így azoknak se jutna akiknek jár/kell. Pontosan ezért kellene nem megszüntetni, hanem MUNKÁHOZ KÖTNI. Kvázi egy család akkor kapjon, hogyha legalább egy szülő dolgozik, adót és járulékokat fizet. Máris meg lenne oldva a kérdés, a lusta cigány nem kapna, aki meg dolgozik az kitermelné magának.
Mondhatnék még 100 példát hogy miért kérdeztél baromságot, de ha van valami kis eszed akkor ebből (meg az előttem szólókból) leszűrted a lényeget, ha nem akkor meg te vagy egy tanulatlan proli.
"Miért érzem úgy, hogy a kérdezőnek semmi más nem számít, csak a második pont???"
Hidd el nekem, ha valaki cigányellenes-nemzeti, akkor nem beszél olyan baromságokat, hogy kezdjük el csökkenteni Magyarország népességét, mert túlnépesedett a Föld.
Ez a kérdező inkább ilyen fideszes szociáldarwinista, aki bele van betegedve a pénzbe és a gazdagságba, meg van róla győződve, hogy 400 ezer nettó alatt nem ember az ember és mindenki dögöljön meg, aki nem keres legalább ennyit.
Hát ilyen ostoba kérdést se olvastam mostanában!
Én most csak az utolsó pontodhoz szólnék hozzá, mert a többiről ugyan az a véleményem mint az előttem szólóknak.
Csak annyi, hogy aki jómódú nem feltétlenül tanult, aki tanult nem feltétlenül jómódú. De gondolom ez neked nem jutott el a kicsi agyadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!