Miért tilos a alakzatban menni az utcán, ami hasonlít a katonaira?
"Az új Magyar gárdát csak azért nem provokálták a rendőrök..."
a rendőrök provokálnak?
te magadnál vagy? ezt te komolyan így gondolod?
Kedves harmadik. És sajnos itt történnek olyanok is, hogy egy félh*lye militarista mélymagyar csoportosulás, akik nem vallják magukat sem "kommonistának" sem "fideszesnek" csak "nemzetérzelműnek", akik nyíltan mondják egy magyar cigányra, hogy "az nem magyar, csak cigány" és a "buz*sták" sem magyarok, hanem seg*k*rók, nos ezek nyíltan masíroznának az utcán, felvállalva azt, hogy sok sok embert lapátra tennének, és betolnák a sütőbe, mint Hitler tette anno. És mikor ők követnek el egyértelmű jogsértést, az "felszabadító igazságnyilvánítás a magyarérzelműek mellett és értük" mikor viszont éppen őket k*rják seg*be, akkor az már nem tetszik annyira, és pl. csoportban közlekedő óvodásokhoz hasonlítják magukat.
Mielőtt belekezdesz a baromságba, megjegyezném, nem vagyok sem zsidó, sem cigány, sőt sok mélymagyarral ellentétben a családom igazoltan itt él az 1300-as évek óta, mikor is Itáliából származtak el. Szóval én talán "igazi" magyarnak számítanék még a ti idióta világotokban is...
Öcsém...Te úgy hazudsz,mintha könyvből olvasnál.
Szeretném tudni,hogy hol is hallottál te a gárdától olyan kijelentéseket,amivel példálózol...
A gárda hivatalos álláspontja:
Kedves harmadik. Őszintén szólva leszarom, hogy maori, hucul vagy mapucse vagy-e. Azonban ne haragudj, de a névtelen személyeskedésed és előítéleteid hadd kérjem már ki magamnak. :)
Más. Én is kíváncsi lennék arra, amire az utánad szóló: melyik gárdista vezetőtől hangzottak el a fentebb felsorolt idézetek, illetve mikor? A "beleérzett", belemagyarázott és "mindenki tudja, hogy" típusú közéleti összeesküvések nem érdekelnek, csupán a pontos idézetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!