Ki lepődött meg azon, hogy Orbán nagy egyeztetése a Fidelitassal volt? Ezzel már elmondhatják, hogy tárgyaltak a fiatalokkal.
Te olvastad az utóbbi cikket?
Szerinted ez reális? Most komolyan, van az ésszerű, meg a totál ésszerűtlen magyarázat. Az pl, hogy a höok elvileg készségesen állna a tárgyalásokhoz, elég hiteltelen, hogya kifogásokat csak halmozzák, és ha 2* visszautasították, majd ugyanarra az indokra nem tudnak támaszkodni, egy olyan érvvel jönnek elő, amit eddig fel se hoztak. De pont azért, hogy még véletlenül se tudják a hallgatók javaslatait beépíteni előterjesztésükbe. Ezért kérte előbbre, vagy szerinted miért, ez nem hihető neked, szerintem erre válaszul inkább a kiss dávid az, aki sumákolkodik. Amit te hoztál fel arról nincs nagyon mit beszélni, újra meg újra meg lettek hívva, nem lettek elítélve miatta. Az, hogy a tüntetések még nem állnak le, az érthető. De már kezd nagyon elmenni az egész ilyen céltalan kicseszésekre, igen a höok és a HaHa részéről főként, maradjatok objektívek.
Ha diplomával találtam munkát akkor azt hiszem hálával tartozok az államnak(adófizető embereknek) aki kinevelt .. vagy visszajövök idővel, vagy visszafizetem a képzés költségeit, amik messze elmaradnak az uniós áraktól ...
Sok helyen azért ingyenes a képzés, mert diákoknak tudnak munkát adni, de nálunk már az állam nem tud munkát adni... csak úgy lenne képes új befektetőket bevonzani, ha plusz kedvezményeket ad. Hosszú távon költségvetési lyukakat eredményez. 2002től elindult a 2. nagy privatizációs hullám. Mindent eladtak csak hogy a költségvetési a hézagokat befoltozzák ... (postabank, mav cargo, mol, Bud, malév, közművek jelentős részét ....) Ma már látszik, hogy nincs mit eladni, nem lehet plusz kedvezményeket adni, különben az adósság tovább növekszik és kisebb állami vagyonból nehezebb kigazdálkodni a növekvő államadósságot ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!