Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jövőre megfeleződik a felsőokt...

Jövőre megfeleződik a felsőoktatásba bekerülők száma? Ebbe belebukik a Fidesz?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a Fidesz 30-40 ezer részösztöndíjas képzést tervez meghirdetni, de ezeknél fizetni is kell és a röghöz kötést is alá kell írni. Ebben az esetben várhatóan a 30-40 ezer helyből kb. csak 10 ezret tudnak majd feltölteni, mellyel teljesen leszerepelne a Fidesz oktatáspolitikája és súlyosan kihatna a 2014-es választások eredményére is.
2012. dec. 15. 23:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Élhetőbb lenne az ország, ha nem mennének el az emberek."

Csak, tudod, ez elkezdődött valahol... és nem ott, hogy élhető volt az ország és aztán elkezdtek elszállingózni a dolgozók, mire csökkent az életszínvonal.

2012. dec. 16. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:

"Élhetőbb lenne az ország, ha nem mennének el az emberek."

nem követem a politikát, de csak az RTL klub híradóját nézve is tudom, hogy olyan dolgokat vesznek az adóból, amiknek semmi értelme, megy a mutyizás, a hatalmak játszmája, a berakom a rokont a jó helyre dolog, lehet hogy ez a pofátlan méretű korrupció jobban hozzájárul a dolgokhoz, nem? Azokkal a miniszterekkel, akikkel pedig találkozok a TV-ben, egyszerűen pofátlanok. Hoffmann a múltkor azt mondta, hogy a keretszámcsökkentés ÉRTÜNK van, csak nem értjük meg. Orbán nem is olyan régen 10%-os csökkenésről beszélt a közüzemi számláknál, most pedig ott a "talán". Még régebbi ügy pedig a két hét alatt rendbe hozzuk a közbiztonságot dolog. Ezekre a dolgokra ki akar adót fizetni? Ha azt látom, hogy az utcák biztonságosak, tiszták, a rendőrök segítőkészek és nem azért büntetnek, hogy plusz bevételhez jusson bárki, akkor majd azt mondom, hogy megérdemlik az adót, de amíg az arcomba köpnek, addig ne várja el senki hogy mosolyogjak és lapátoljam a pénzt.

A valamit valamiért-re pedig annyit, hogy ha én itt akarok élni, akkor igenis segítsenek a továbbtanulásomban, és ne az legyen, hogy felvehetem a diákhitelt, ami mellesleg tök más, mint az előbb említett képzési költség visszatérítése, mert az mint a neve is mutatja, egy teljesen átlagos hitel, vagyis ha maradsz, ha nem, akkor is ki kell fizesd.

2012. dec. 16. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!