Mi a bajuk a gárdistának a rendőrökkel?
Ők csak szolgálatot teljesítenek, feljebbről kapják a parancsokat...
Én skin head vagyok és annak a körnek, amibe tartozom semmi baja a rendőkkel... A magyar gárdát sem értem minek játszák itt a katonásdit... Igen nevetségesek a ruhájuk skinheadek által elterjett martenz bakacs, ünneplőruha és katonai menetelés..... OI!
Mi baja a rendőröknek a gárdistákkal :D :D
Nagyon nem szertik egymást :D
A rendőrök leszrják a gárdistákat.
A gárdisták hatalmat akarnak és "rendfenntartani" egyelőre fegyvertelenül szerény jogi keretek között.
A kormány csőrét ez böki, így rájuk küldik a rendőröket.
A gárda azért jött létre, mert a cigánykérdéshez és egyéb közbiztonsági probléma megoldásához a rendőrség impotens a lakosság körében.
Ha rendőrök jobban tudnak vigyázni a rendre, MEGELŐZNI a bűncselekményeket (ez sose jön el), akkor a gárda magától felszívódik...
Mi a bajuk a gárdistának a rendőrökkel?
Emlékszel 2006 a skinheadok szét vertek egy csomó rendőrt meg dobálták őket rendőr kocsit gyújtogattak,stb.
És utána a rendőrök revansot vettek rajtuk több alkalommal.
Ja és érdekes mód ha nincsenek Gyöngyöspatán a rendőrök akkor koporsóban vitték volna el a gárdistákat!
Kérdező látom fiatal vagy még!
Ha ne agya az isten össze ismerkedel pár ilyen igazi nácival rájössz hogy milyenek valójában is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!