Szerintetek tiszta lesz a 2014-es választás?
Pinko válaszán nameg ezen a cikken jót röhögtem az mszp minden ökörséget kitalál a hatalom érdekében ha jó az az országnak ha nem!!!!
Kisebb-nagyobb csalások mindig voltak, azonban nem gondolom, hogy alapjában véve ezek döntötték volna el a választásokat.
Tudomásom szerint a legszorosabb választás a 2002-es volt, pár tízezer szavazaton múlt csak, hogy nyert a baloldal. Na most ennyi szavazatot nem lehet megvenni, a kisebb csalások (lefizetések, kaja osztogatás) inkább a helyi érdekek miatt történnek.
Egyébként a Fidesz választási rendszere nem igazságos, és mindamellett, hogy óriásit csalódtam a Fideszben, azt nem akarnám, hogy visszajöjjön Bajnai vagy Gyurcsány.
Nem tudom a megoldást, így az a véleményem, hogy teljesen mindegy ki nyer, az egyik így, a másik úgy szívatja a népet.
Tisztelt 14. Válaszíró!
Egyik politikai irányzatnak sem vagyok elkötelezettje, inkább csak figyelek, elgondolkodom. Támadásokat kaptam pl., amikor itt, a GYK-n dokumentumot bemutatva tisztáztam a Miniszterelnök munkahely teremtési ígéretének határidejét, és itt is a tárgyilagosság miatt említettem egy a kérdéshez kapcsolódó témát.
Gondolkodtam, hogy a GYK szabályzatának megfelelően privát üzenetben írjak-e, de jobbnak gondolom, hogy téves feltételezése ne maradjon itt válasz nélkül.
Azon is gondolkodtam, hogy csak az érvénybe lépés, a Magyar Közlönyben történő kihirdetés után írjak-e, vagy hamarabb.
Tekintettel arra, hogy az Ön által kiröhögött mszp-s ökörségnek gondolt részt Magyarország Köztársasági Elnöke nem találta aggályosnak, így az bármilyen Alkotmánybírósági döntés esetén változatlan marad; ezért biztosan érvénybe lépőnek lehet tekinteni.
Magyarország Köztársasági Elnökének nyilatkozata a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapjáról:
Itt elolvasható, hogy mely témákban fordul az Alkotmánybírósághoz, illetve a nyilatkozat alján letölthető az indítványa.
A Magyar Parlament honlapján található a következő dokumentáció, aminek 2. oldalán a 4. pont 4.§ tartalmazza azokat a tényeket, amikről az 1. írásomban és Ön által is idézett interjú szól:
Beterjesztője László Tamás (Fidesz – Magyar Polgári Szövetség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!