Szerintetek tiszta lesz a 2014-es választás?
"Gondolom egyértelmű, hogy hogyan lehet csalni."
Nekem nem egyértelmű. :)
Amúgy lesz csalás, nemrég fogadta el a parlament.
Úgye csak viccelsz a kérdéseddel?
Csak azt nézd meg, hogy még 1,5 év van a választásokig és máris megkezdték a lejárató kampányukat.
+ A választási tv. átaalakítása a saját érdekűk szerint. Majd mennek a "birkamenetesek" falkában szavazni.
MINDEN IDŐK LEGMOCSKOSABB KAMPÁNYÁRA KÉSZÜLNEK!!!!!
Tisztelt Kérdező!
Nem tudom. De hallok, olvasok aggodalmakat. Regisztráció, levélben szavazás már sokat volt említve, de például nemrég olvastam a nemzetközi megfigyelőkkel kapcsolatos módosítást:
"Nekem nem egyértelmű. :)"
Akkor leírom, hogy én hogyan csalnék, gondolom a pártoknak már nem adok tippet vele. Szóval meg kell írni pár ezer, tízezer borítékot, oda kell adni őket az aktivistákat a határon túl, és ők feladják a postán. :) Ellenőrizni ugyebár nem lehet, hogy csak állampolgárok szavaztak vagy kik, mert a szavazás anonim. Azt pedig senki nem fogja ellenőrizni, hogy mennyi magyar állampolgár van határon túl és mennyi boríték érkezett be. Illetve úgyis mindig kevesebben szavaznak, mint ahány állampolgár van, a maradékot meg elküldik postán az aktivisták. Jó kis rendszer ugye? Így lesz legális egy illegális választás.
A választás tisztasága etikai értelemben és a csalás közt elég nagy a különbség!
Mert lehet valami törvényes de erkölcstelen és törvénytelen de a józan ész alapján helyénvaló.
Ha a regisztráció megmarad ilyen értelemben a választás már nem lesz tiszta viszont törvényes.
Minek csalni ha törvényhozással addig lehet manipulálni valamit amíg a mi nyerünk? teheti fel a kérdést a hatalom fura úra.
"Azt pedig senki nem fogja ellenőrizni, hogy mennyi magyar állampolgár van határon túl"
Ezt hol hallottad? :D
"a szavazás anonim"
??? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!