Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi esélyt láttok arra...

Mennyi esélyt láttok arra hogy a Fidesz megint megválasztásra kerül 2014- ben?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 21:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
14%
Nulla.
2012. dec. 5. 22:19
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

10/11. Honnan veszed ezt a marhaságot? Bajnai és az MSZP alatt sem ért semmi atrocitás, azért ha a hazáról beszélté

Az pedig hazugság, hogy aki baloldali, az nem szereti a hazáját. Nem az a hazafi, aki Nagy-Magyarországos pólóban jár, csupán kirakatmagyar.

2012. dec. 5. 22:29
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

Egyre kevesebb, de csak akkor ha a baloldalon teljes összefogás lesz, vagy koalíciók.

Szerintem a Fidesz 35-40% körül fog kapni, az MSZP 25%, Az Együtt 2014 bejut 9-10 százalékkal.

Ha bejut az LMP és ezek hárman koalícióra lépnek akkor ők adják a kormányt, sajnos MSZP-s miniszterelnökkel. Ha nem tudnak megegyezni akkor a Fidesz kisebbségben fog kormányozni, aminek az eredménye az egy helyben állás.

A Jobbik is bejut ugyan, szerintem 15-20% körül, de mivel velük senki nem közösködik, így nem is befolyásoló tényezők a hatalomra való tekintettel.

"De a regisztrációval is sok embertől elveszik a szavazati jogot." - A jogot nem vették el, hanem megnehezítik a lehetőségeket. Jogod van regisztrálni és szavazni, kérdés, hogy kinek van kedve tökölni. Meg van-e értelme egyáltalán szavazni.

2012. dec. 5. 22:32
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
sajnos túl sokat. vesszen a fidesz!!!
2012. dec. 5. 22:33
 15/23 anonim ***** válasza:
15%
Elég nagy szégyen a magyar társadalomra hogy Bajnaira és a többi magyargyűlölőre még van igény. A baloldal Magyarországon folyamatosan az ország tönkretételén ügyködött ez sikerült is a második világháború után. A zsidó hatalomátmentés nem hozott változást. Az MSZP nyolc évig csak a Fidesz munkájából élt. Igaz hogy a Fidesz se sokkal különb tőlük de ők legalább letettek valamit az asztalra.
2012. dec. 5. 23:14
 16/23 anonim ***** válasza:
33%

Nagy esély van a fidesz győzelemre.

Sok emberben olyan mély nyomot hagyott az mszp korábbi ténykedése, hogy dacból is a fideszre fog szavazni.

A fideszt leváltására készülő erők legnagyobb problémája, hogy nem tudják elkezdeni az egyeztetést arról, hogy miről is szeretnének tárgyalni. Ezek után felvetődik bennem a kérdés, hogy komolyan lehet-e venni ezeket az embereket. Milyen kormányzást várhatunk tőlük, ha a legalapvetőbb dolgokban sem tudnak kompromisszumra jutni.

Bárki nyer 2014-be megszívjuk.

2012. dec. 5. 23:41
 17/23 Komplikato ***** válasza:
19%

Ha 1% lenne is túl sok lenne, de több van.

"A Fidesz a kevésbé rossz.

A baloldaliak mind hazátlan emberek."

Azt nem tudom mi van a baloldaliakkal, de ha a Fidesz marad és ezt folytatja neked és nekem SE lesz hazám, lassan beesünk az ukrán életszínvonalra, ha ehhez jön még egy állam csőd akkor lesz igazán mókás, mert akkor még Kínába is jobb lesz disszidálni ...

2012. dec. 6. 03:45
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Fél a Fidesz Bajnaitól és a mi pénzünkön akarja lejáratni. a Fidesz újra és újra bebizonyítja hogy csak a lejáratáshoz ért, jobban tennék ha hatékonyan és eredményesen kormányoznának. Ha így folytatják még dacból sem fognak rájuk szavazni az emberek szerintem.

[link]

2012. dec. 6. 06:28
 19/23 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem van rá esély, a kérdés csak az, hogy mennyivel nyer, illetve kényszerül-e koalícióra (szerintem valószínűleg kényszerülni fog).

2 éve se szavaztam rájuk, de még mindig inkább ők, mint a kommunista utódpártok (sajnos ma már egyre több van), amik mindig szépen visszaszivárognak hangzatos jelszavak mögé bújva, hogy hátha még marad valami ellopni való...

2012. dec. 6. 10:43
 20/23 szalkai ***** válasza:
10%

A jelenlegi közvéleménykutatások szerint 40% körüli szavazataránnyal 60-65% mandátumarányt érne el a Fidesz, ha a többi párt külön-külön indul.

Ellenzéki összefogással nem adódnak össze automatikusan a szavazatok (pl az LMP szavazóbázisának legalább a fele biztosan nem szavazna MSZP jelöltre), ahogy nem adódna össze a Fidesz Jobbik szavazatok száma sem.

Szerintem 90% esélye van a Fidesznek.

2012. dec. 6. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!