Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyire eladó az ország?

Ennyire eladó az ország?

Figyelt kérdés
Az orbán banda már az állampolgárságot is árulja?Nincs etnikai feszültség ugye?

2012. dec. 4. 16:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

63%-os ha tudod a megoldást , szólj!!!

Még egy kérdés: Te most nem épp azt csinálod, amiről írsz?

2012. dec. 4. 17:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem tudom a megoldást, sejtéseim vannak hogy merre kéne keresni. Viszont nem mutogatok másra, és birkázok le másokat, mert ők se tudják.
2012. dec. 4. 17:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Én(is) tettem azért, hogy több embert tájékoztassak ilyen dolgokról. Sosem nevezek senkit sem birkának.De sokan megérdemlik ezt a kifejezést, mert azok is.

És igen is jogosan vannak lebirkázva emberek, mert tudok olyanokról akikkel normálisan próbáltam volna megbeszélni, de elutasították az igazságot. Na ezek az igazi birkák. Akik még mindig benyelik a hülyeségeket a drága 'hazafias' politikusainktól. És vannak olyan emberek, akik még csak nyitni sem szeretnének a tudásra.

Egyébként meg a birka fogalom egy teljesen enyhe kifejezés.Van ettől rosszabb is. És ha rám mondják,hogy összeesküvés elmélet gyártó- ez nem sértő? Amikor ránk mutogatnak ujjal,hogy rasszisták,ha cigány bűnözésről beszélünk?vagy az nem sértő,ha azt mondják ránk,hogy anti szemitisták vagyunk? :) Én is az voltam még, 5 éve kb.(birka) De én nem veszem sértésnek. ;) Ha te nem vagy az, akkor miért veszed úgy magadra? Más képet nem találtam, ami hasonlóan bemutatta volna a rendszert. A jobb oldalon a képnek,még több fontos info-t lehet találni.

2012. dec. 4. 17:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Félreértesz. Nem veszem úgy hogy engem birkáztál le. És ha engem birkáznál le, nem valószínű hogy megsértődnék.:)

Egyszerűen csak a végletekig kiábrándult emberek hisznek ezekben a dolgokban, ami valahol a naivitásuknak köszönhető. Én még mindig hiszek abban, hogy nem minden politikus korrupt, nem minden pap pedofil, nem minden rendőr bűnöző. Mindegyik ember, emberi hibákkal. És ha egy-egy el is bukik, nem húzom le az összeset a wc-n.

2012. dec. 4. 18:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Én sem húztam le mindenkit a wc-n. De a politikusokból szerintem már nagyon sokan kiábrándultak. Ahogy én is. A papokban még hiszek, és a rendőrökben is, hogy nem mind bűnöző,korrupt stb. Politikusból 1-et is mutasson valaki, akire azt lehet mondani, hogy igaz,hazafi ember. És talán hiszek majd benne. De tömören: ezt a rendszert békés úton már nem lehet megváltoztatni. Túlságosan ki lett építve. Nem látok mást, csak zsarnokság, elnyomást. Ha szeretnék magamnak hazudni, de nem szeretnék, akkor mást is látnék, de ahogy sok más ember is, nem látok túl sok pozitív dolgot a politikai életben most sem, és a jövőre nézve sem. De, még remény és hit az van bennem Is. Még is csak az lenne a jobb, ha békés úton. De nem fűzök hozzá túl sok reményt, és ez nem a pesszimizmusomból árad, hanem mert látom ,hogy mi folyik az országunkban, és az egész világban.És azok mind negatív dolgok, nem ruházom fel optimizmussal a tényeket, mert felesleges. Azzal csak az igazságot akarnám elutasítani.De mindenre kell számítani, ha békés úton akkor a mellett leszek.

Már csak a megoldás kellene. Amit szerintem nem tudnak túl sokan. :)

2012. dec. 4. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:
2012. dec. 4. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!