A Gyöngyösi botrány tükrében, hadd tegyem fel a kérdést: Melyik pártra szavaztok 2014. -ben?
ma 22:51
+1 pont
Én is emígyen vélekedek.
Nem megyek el szavazni, mert mint ahogy azt már máshol is írtam, minden párt ugyanannak a politikai háttérnek a bábuja. Ezzel a regisztrációs hülyeséggel még a kedvemet is elvették attól, hogy elfáradjak a két házzal odébb lévő polgármesteri hivatalba voksolni. Már ha akkor még lesz nálunk hivatal egyáltalán.
A magyar emberek 80%-a nagyon buta, hasonlít a római plebsre, akinek azt adnak be, amit csak akarnak. Nincs már kedvem szélmalom harcot vívni. :)
Arra a pártra amelyik:
- képviselői közzé teszik a családfájukat olyan 4-5 generációra visszamenőleg, a felmenők szakmájával kiegészítve
- Ismerteti az összes állampolgárságát
- programjába veszi a mentelmi jog eltörlését
- lemond a teljes képviselői fizetésről, illetve programba veszi annak eltörlését, esetleg a minimálbérben, vagy annak kétszeresében való megállapítását. Ezen kívül a lakás és benzintámogatást nem bánom, de csak reális határok között.
Mindezen felsoroltak megléte még mindig nem jelentené azt, hogy erre a pártra szavazok is, de ha ez a minimum meg lenne, akkor már elolvasnám a választási programját, és mérlegelném, hogy szavaznék a rájuk. Egyéb esetben esélytelen.
Mivel nincs egy ilyen párt sem, ami a minimum követelményeimnek megfelel, így nagy valószínűséggel nem fogok menni szavazni.
" "senkit sem fogok lepontozni a válasza miatt"
Túléljük, a ballikák előszeretettel pontoznak. :) "
A ballikák lehet, de én Jobbik szavazó vagyok és mint írtam senkit sem fogok lepontozni annak alapján szimpatikus-e a pártja. Mindössze a válasz valódi hasznosságát pontozom. Aki normálisan válaszolt azét mind hasznosra.
"Érvénytelenül fogok szavazni."
Hát ennek aztán sok értelme van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!