Miért nem használja Vona Gábor a Zázrivecz Gábor nevet. Azért mert szégyenli, hogy zsidó?
2012. dec. 3. 22:22
12/24 anonim válasza:
Pontosan azt akarják hogy soha ne tudd meg, bizonyítani meg főleg. Ezétr lesz egyből náci aki meg akarja tudni.
A Jobbikot ha kivennénk a parlamentből, akkor a többsége a parlamentnek kettős állampolgár lenne, ha a kripto zsidókat is számolnánk, akkor meg a 80%. A maradék 20% meg szerencsétlen csak lapítani lenne képes. "kb ez a cél"
2012. dec. 3. 22:32
13/24 anonim válasza:
"Miért nem használja Vona Gábor a Zázrivecz Gábor nevet. Azért mert szégyenli, hogy zsidó?"
Nem te tudatlan. Hanem mert az nem az ő neve. Te használd egy nem vérszerinti ősöd nevét, ha tudod az eredetit is? Akkor bizony jó nagy tapír vagy.
2012. dec. 3. 22:32
14/24 anonim válasza:
"Pontosan azt akarják hogy soha ne tudd meg, bizonyítani meg főleg. "
Tudnád bizonyítani ha egy kis időt és energiát szánnál rá. Nekem ennyit nem ér meg csak irkálni jöttem, nem nyomozni.
2012. dec. 3. 22:34
15/24 anonim válasza:
*használnád
2012. dec. 3. 22:34
16/24 anonim válasza:
Zázrivecz echte zsidó név
2012. dec. 3. 22:43
17/24 Ozmium42 válasza:
Na de Zázrivecz a mostoha apja volt, nem a vér szerinti, egyébként azt sem látom be, hogy miért lenne echte zsidó név. Inkább szláv hangzása van szerintem.
2012. dec. 3. 23:43
18/24 Ozmium42 válasza:
Bocsánat, az apjának volt a mostohaapja
2012. dec. 3. 23:44
19/24 mustafa33 válasza:
idefigyelj Wassertopfkám, a Zázrivecz echte Árvavármegyei hétszilvafás nemesi név. Egyébként tót mint a juhtúróssztrapacska. ☻
2012. dec. 4. 03:31
20/24 anonim válasza:
Szabó Albert neonáci is zsidó gyerek, el tudom képzelni hogy a Jobbikot is zsidó irányítja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!