Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Vona...

Mi a véleményetek a Vona Gábor mai MTV-s beszédéről?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=S8M0WJn_GsM

Szerintem sok mindenben igaza van és tényleg egy utóhisztéria volt ez az egész.

2012. dec. 3. 20:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Szánalmas magyarázkodás. Nem kellett volna fölköpni a levegőbe, aztán aláállni, akkor most nem kéne magyarázkodni.
2012. dec. 3. 20:58
 2/14 Komplikato ***** válasza:
64%

"Szerintem sok mindenben igaza van és tényleg egy utóhisztéria volt ez az egész."

Szerintem meg nem volt igaza, nem utóhiszti volt és pontosan előre megtervezett volt az egész jópénzért.

2012. dec. 3. 21:03
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Ez úgy vagy, ahogy mondtad: utohisztéria.
2012. dec. 3. 21:04
 4/14 Komplikato ***** válasza:
60%

A legviccesebb szerecsenmosdatás, az pont Gyöngyösi "bocsánatkérése".

Amiatt tört ki az egész. :D

Végül is nekiállt zsidózni, de összekötötte a kettős állampolgársággal. Utána bocsánatot kért, és zsidózott megint egy sort. Aztán egészet megpróbálták azzal magyarázni, hogy mer' az izraeli-palesztin események bla-bla. antiszemiták mint állat, aki nem szereti őket az tudja, aki szereti őket az is tudja, mi a fenének kezdenek magyarázkodni?

2012. dec. 3. 21:07
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
parlamentben még a válaszoló, aki előzőleg olvasta a hozzászólást ... még ő se emelte fel a szavát a megfogalmazás miatt ... mi változott 24 óra alatt? lehet találgatni ...
2012. dec. 3. 21:08
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
Teljesen igaza van. Nekem viszont kicsit gyanússá vált ez a Gyöngyösi Márton. Szegedi Csanád után én már semmit nem lepődnék meg, ha még pár emberről kiderülne, hogy beépített ember a Jobbikban - sajnos. :-(
2012. dec. 3. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Az eredeti vágatlan parlamenti felszólalást nem láttam, anélkül meg nem nyilváníthatok véleményt.
2012. dec. 3. 21:17
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Inkább ágyúval lőnek a verébre....
2012. dec. 3. 21:19
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Tökéletesen igazat adok neki, és szavazatommal mindenképp a Jobbikot fogom támogatni.
2012. dec. 3. 22:18
 10/14 anonim ***** válasza:
43%

"még ő se emelte fel a szavát a megfogalmazás miatt ... mi változott 24 óra alatt? lehet találgatni ..."

Nem kell találgatni. Jött egy telefon Izraelből:

-Ezt ne hagyjátok! El kell söpörni a Jobbikot!

2012. dec. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!