Legyen e szólásszabadság Magyarországon?
A parlamenti zsidózással kapcsolatban vetette fel valaki, hogy pont az usa osztja az észt mikor már többször megkérték hogy távolítassa el az USA területén működő uszító magyar oldalakat. A válasz az volt hogy nem lehet mert ott szólásszabadság van.
Kérdés csak annyi maradt hogy NÁLUNK legyen e szólás szabadság??
"A szólásszabadság azt jelenti, hogy elmondhatod az értelmes, valamennyire alátámasztott véleményedet. Akármilyen baromságot (főleg gyűlöletet keltő dolgokat) nem mondhatsz."
Nem gyermekem. A szólásszabadság azt jelenti, hogy korlátlanul elmondhatsz bárkit és szavakért senkit sem büntetnek. Vágod?
"Ha valaki embert öl, azt elítélik!"
Kivétel akkor ha mégsem.
Bárcsak az lenne... Nem, nincs. Ha én azt mondom hogy irtsuk ki az összes z..dót, akkor megyek a börtönbe. Ha ők azt mondják, hogy irtsuk ki a keresztényeket, akkor semmi nem történik. (Lásd karácsonyi műsor nem tudom melyik rádióadón.)
Legyen végre valódi liberalizmus és valódi szólásszabadság. Ne ez az elmeroggyant abnormális rendszer.
Régi vicc:
Szovjetunióban szólásszabadság van.
Amerikában szólás utáni szabadság.
"Nem gyermekem. A szólásszabadság azt jelenti, hogy korlátlanul elmondhatsz bárkit és szavakért senkit sem büntetnek. Vágod?"
Ez nem igaz! A szabadság és a szabadosság között óriási a különbség. A szólásszabadság azt jelenti, hogy elmondhatod az IGAZSÁGOT anélkül, hogy emiatt bántódásod esne.
Sztem vagy van szólás szabadság vagy nincs
nem lehet vele visszaélni mert ha valaki ezt mondja az már a szólásszabadság korlátozása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!