Komolyan! Ti kire szavaztok 2014-ben?
Figyelt kérdés
Csak, hogy tudjam maradjak vagy menjek.2012. dec. 1. 22:08
21/34 anonim válasza:
Hát nem tudom, a ballerekre nem nagyon óhajtok, és hát a mostani kormányra sem.
24/34 anonim válasza:
Amelyik nem költi a keservesen megdolgozott pénzemből levont adót óriás plakátokra, semmit mondó hirdetésekre! Ember számba vesz, nem sz...ja le a fejem, és nem röhög a markába, a tökét lógatva a parlamentbe míg én zsíros kenyeret (se) tudok már zabálni, holott 12 órába, nap mint nap, kaparom a sz..rt ...Nah, meg amelyik a nem csekély fizetését, nem fogadja el, hanem közli neki elég a megélhetéséhez, az én (és sok millió ember minimálbére....) Mit tesznek ezek értem/értünk??? Ergo egyikre se...-.- Aztán lehet lepontozni, leugatni, kb annyit fog érni mint ezeknek a naaagy szavú embereknek a tettei....
25/34 k.9.tibi válasza:
Sajnos én nem szavazhatok.. :( de aki egy kicsit is magyar a JOBBIK ra szavaz :)
26/34 anonim válasza:
Hozzák vissza a népgyűlést!!!!
27/34 anonim válasza:
Mindjárt hányok attól, hogy ennyi agyatlan antiszemita neo náci jobbikos van ezen az oldalon, és úgy magában az országban is. Undorító az, amit a Jobbik művel. De mit is várnék az itteni nagy értelemmel megáldott kedves magyaroktól. Én amúgy Fideszre szavazok, de csak azért, hogy nehogy a Jobbik kerüljön hatalomra, mert akkor az egész ország fenekestől felfordul, mint gazdaságilag, mint etikailag. Hála a jó istennek, hogy nincs (nem is lesz soha) Jobbik uralom. Ha a Jobbik nyerne, én rögtön megyek külföldre, mert van rá lehetőségem (már most is mennék, de itt van mindenem). Magyarország mindig is a tetején állt a top 10-es antiszemita országnak (1. vagy 2. hely). Felmérések is ezt mutatják. Ja és még valami. Szerintem az egész Jobbik csürhét ki kéne pucolni a parlamentből, és úgy maga az egész országból. Persze ezt sajnos nem lehet megcsinálni, pedig sokan akarják (normális emberek). Akik Jobbikosok, csak a gyűlöletben élnek, és ott keresnek menedéket a kemény világ elől. Ugyanis a Jobbikosok másokra akarják kenni azokat a hibákat, amit a kedves magyar honfitársaik vittek véghez, és nem a zsidók, és a cigányok! Okot keresnek arra, hogy miért van szegénység, vagy miért van az ország gazdaságilag összedőlve, és ezt meg is találták tévesen.
28/34 anonim válasza:
"Fidesz" :D Ezeken jót nevettem.Nekem elég volt belőllük.Jobbik
29/34 anonim válasza:
Csak azt tudom kire nem szavazok. A Fideszre biztosan nem, a Jobbikra csak azért nem mert az a véleményem, hogy koalícióra fog lépni a Fidesszel. Szerintem majd ez lesz nélkülem is és ők kormányoznak majd. Ne legyen igazam.
30/34 anonim válasza:
Utolsó! Nem fog koalícióra lépni a Jobbik a Fidesszel ebben 100%-ig biztos lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!