Ti is örültök hogy mostantól a városokban is lehet disznót, kakast, kacsát és egyéb haszonállatot tartani? Szívesen ébrednétek hajnalban kakaskukorékolásra?
Figyelt kérdés
A fidesz úgy gondolta a kis kertekben is hasznos az állattenyésztés és így megengedett lesz a városokban is a haszonállat tartása!
Vagyis mondjuk érezheted a csepeli szomszéd disznóinak szagát vagy kelhetsz az erzsébeti szomszéd tyúkjának a kukorékolására!
Hát nem csodás? :))
2012. nov. 30. 17:19
11/42 anonim válasza:
Ez kérem az Orbáni "bölcsesség" következménye, ezután az következik hogy a parkokat vessük be kukoricával, ez aztán a nagy ötlet lemásoljuk a Kuba-i modellt, ez a jövő kérem.
12/42 anonim válasza:
Én Budapesten lakom, kertünkben tyúkok, utcában fószernél kecskék. Persze nem belváros.
13/42 anonim válasza:
Ezek szerint tényleg van olyan ember, akit ez zavar? Jesszusom! Nekem a kakaskukorékolás hozzátartozott pár éve a mindennapi életemhez. Imádom a vidékies hangokat, nem tudom hogy nem lehet szeretni ezt... Amennyiben pedig nem ipari mennyiségben tartasz állatot, nagyon bűz sem lesz...
14/42 anonim válasza:
Már a falusiak sem tartanak állatott nem majd városban.
Ez lesz a közös panelos buli.
15/42 anonim válasza:
Szerintem minden kertes házban elfér 3-4 tyúk. Azokkal szinte semmi gond nincs, és mégis mindig van néhány friss tojás.
16/42 anonim válasza:
Mi is tartottunk annak idején malacot, büdös volt az mint a dög! hiába takarítottad az ólat naponta,és mésszel öntötted le az emésztőt.A kakasról meg annyit hogyha minden "üzenetem" célba érne a szomszéd anyja folyamatosan terhes lenne a fiától,meg a 8 kakasától.
17/42 anonim válasza:
Ha majd 100ft fölé emelkedik a tojás ára,lehet kimondottan kedvelni fogod a saját kakasod kukorékolását!
18/42 anonim válasza:
valamit rosszul csináltál ... nálunk is volt disznónak, de sose volt dög szaga.
19/42 anonim válasza:
Túlélném, bár a disznó a szomszédban nem tűnik túl szimpatikusnak....
20/42 anonim válasza:
Az én szomszédaim eddig is disznók voltak.
Na viccet félretéve, ez egy vicc, de pontosan beleillik Orbánék "építsünk Kelet-Ázsiát" programjába. Egyébként meg nem hinném, hogy mostantól az elővárosi ingázók családi házaiban tömegesen jelennének meg a haszonállatok. Ki gondozná őket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!