A Fidesz és MSZP - SZDSZ ámokfutása után miért szavaznának egyesek még mindig a Fideszre / MSZP-re / LMP-re ( LMP = SZDSZ v2. 0 )?
Mert a média mágia nagyon jól működik.
Kik szóba jöhetnek vagy jöhettek eddig, azokat lemosták kölcsönösen a jobbos és a balos érdekeltségek egyaránt.
Teljesen érdekes játékelméletet követnek, az MSZP és a Fidesz amit teljesen jól nyomon is lehet kísérni.
Ha egymást ölik akkor látszólag ellenséges a viszonyuk és az oldalban velük közelebbivel kooperálnak vagy nyíltan vagy a felszín alatt. Ha viszont kívülről érkezik ellenfél, aki belerondíthat az édes kettesbe akkor egymással kezdenek ideiglenesen kooperálni és igyekeznek még a média felületekről is kiszorítani az "éket"!
Most azt "sugallod" hogy a Jobbik de csodás???
vagy hogy azért szavazzak a Jobbikra mert akkor ők majd összeírják a zsidókat és megindítják a "tisztogatást"!
Hmmm...
Talán pont a Jobbik miatt szavazok a fentiekre!
mert akkor már inkább szenvedés mint mészárlás és a gazdaságunk romba döntése!!!
vagy hogy azért szavazzak a Jobbikra mert akkor ők majd összeírják a zsidókat és megindítják a "tisztogatást"!
Hmmm...
Talán pont a Jobbik miatt szavazok a fentiekre!
mert akkor már inkább szenvedés mint mészárlás és a gazdaságunk romba döntése!!!
A szadesz ba talán a képviselők 70-80% volt csupán zsidó, "jól" is járunk velük!
És ma szerinded hány % a a parlamentek a kettős állampolgár és a zsidó.
Szerencsére egyre kevesebb, de még így sem nagyon lenne a világon sem példa hogy ennyire kevés magyar legyen a törvényhozásába egy országnak.
"mondjuk ha én is bekerülnék pld a holland törvényhozásba, engem sem érdekelnének a hollandok csak a saját érdekeim, mert se kutyám se macskám"
""mondjuk ha én is bekerülnék pld a holland törvényhozásba, engem sem érdekelnének a hollandok csak a saját érdekeim, mert se kutyám se macskám"
Persze a hollandok úgy vágnának ki "valami törvényre hivatkozva" mint a macskát sz@rni!
Mert ezek vannak. Egy új párt szerinted mivel lenne jobb?
Valamikor a Fidesz, SZDSZ, MDF, MSZP, LMP, Jobbik is új pártok voltak.
Olyan párt még nem létezett a történelemben, ami mindenkinek tetszik.
"Mi a bajotok a Jobbik-kal? Honnan veszitek, hogy zsidóellenes ?"
Ezt remélem nem kérdezted komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!