Itthon miért keverik össze a nacionalizmust a természetes, egészséges nemzeti öntudattal és büszkeséggel?
Lassan már ott tartunk, hogy nem lehet büszkének lennünk egy jó Tokaji furmintra, vagy egy szépen hímzett blúzra, mert rögtön megkapja az ember, hogy "mit magyarkodsz már".
Ez annyira csak Magyarországra jellemző, más országokban nem szégyen szeretni és büszkének lenni a saját országukra, értékeikre, nemzeti jelképeikre.
"Arról nem is beszélve hogy akiknek a hétköznapjaiban is ez a felfogás érvényesül és nem csak az öltözködésükben van jelen, azok % nem is mérhető kisebbséget képeznek."
Akkor el sem tudod képzelni, hogy hány tízezer ilyen ember van Magyarországon. Ők adják a Jobbik szavazók keménymagját (kb. 20-30%), ők a legfanatikusabb híveik.
"A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat a
Te egyszerűen Jobbikfób vagy.
Teljesen az ideológiádnak megfelelően akarod alakítani az izmusokat és annak az ideológiáit!
920e ren szavaztak a Jobbikra, és szer9nted azok az emberek nácik sőt soviniszták és fasiszták meg trapisták!
Ember, gondolkodj már!
Én azt mondom, hogy a szavazók keménymagja erősen soviniszta és beteg nagynemzeti. Tejes mértékben tisztában vagyok vele, hogy a szavazók legnagyobb része azért tette a Jobbikra a voksát, mert kiábrándultak a jelenlegi Fidesz-MSZP kettősből, elegük van a cigányság nagy részének állati viselkedéséből és nem tudnak másra szavazni. a szavazók 75-80%-a egyszerű magyar ember, ezt én is nagyon jól tudom.
Csak meg kell érteni, hogy egy párt, egy szervezet nagyon sokféle modulból tevődik össze. Van a vezetőség, ami szintén egy élcsoportra és az élcsoport beosztottjaira oszlik. Van a sima tagság, vannak a szimpatizánsok, akik csak szavaznak, van a keménymag, akkor azok, akik jobb híján a pártra szavaznak és vannak azok, akik azért szavaznak rájuk, mert tetszik nekik néhány pont a Jobbiktól, például a cigányellenesség.
Ez nem úgy működik, hogy van Jobbik és a nem-jobbik. Nagyon sok tényezőből áll az egész kép össze.
Egyébként meg le is írtam, hogy nem a Jobbik egészét tartom primitív őstuloknak:
"Akkor el sem tudod képzelni, hogy hány tízezer ilyen ember van Magyarországon. Ők adják a Jobbik szavazók keménymagját (kb. 20-30%), ők a legfanatikusabb híveik."
Nem tehetek róla, hogy nem méltóztattál olvasni, vagy ha olvastál, akkor nem tudtál felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!