Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz lehet ez? Ma olvastam az...

Igaz lehet ez? Ma olvastam az újságban hogy annyi ember disszidált Németországba mint Cegléd lakossága (1996 és 2011 között)

Figyelt kérdés
És ha igaz akkor Angliába mennyien meg az összes többi nyugat európai országba...

2012. nov. 28. 20:52
1 2
 11/16 schocko ***** válasza:
100%
90 fokos fordulat...mindig tanul az ember valami újat...
2012. nov. 28. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Most mit csodálkozol? A fiatalok harmadának nincsen munkája, mit csináljanak szerinted? Én júliusban diplomázom, szeptemberre már szeretnék repülőjegyet foglalni. Korábban végzett ismerőseim már kint vannak fél éve, hozzájuk csatlakozom.
2012. nov. 28. 22:12
 13/16 A kérdező kommentje:
2/12 azt hiszem minden kérdésemre megkaptam a választ ezzel az oldallal, amit belinkeltél :(
2012. nov. 28. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ma kitelepülőknek és nem disszidenseknek nevezzük azokat, akik másik országban keresik a boldogulásukat. "

A disszidens az disszidens marad a világ végezetéig még ha kék hattyúnak nevezed is.

2012. nov. 29. 01:41
 15/16 anonim ***** válasza:

„Hazaszeretettel nem tudod megetetni a gyerekeidet és nem tudsz belőle befűteni.”

Ebből kiindulva még 5 milliárd embernek Nyugaton a helye.

Az, hogy valaki itt marad, még nem jelent hazaszeretetet.

Mint ahogy az sem jelent „disszidálást”, ha valaki kimegy.

Nehogy azt hidd, hogy engem felvet a pénz, nem azért mondom.

Ami rossz, az nem MI vagyunk, hanem ez az egész. Ilyenhez nem adom a nevemet.

2012. nov. 29. 02:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Akkor mi lenne az ideális megoldás? Menni vagy maradni? Én ha nem muszáj, nem akarok menni, miért én menjek el? Elküldenek?
2012. nov. 29. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!