Mikor lesz már a gyakori kérdéseken is szólásszabadság? Mikor írhat meg az ember egy olyan kérdést vagy hozzászólást is amely nem egyezik az oldal üzemeltetőinek nézeteivel? Mikor lesz már végre vége a cenzúrának?
"Örülök neki, hogy ennyire unatkozol, hogy ezzel a neveddel is kiírod a kérdést. A következő ilyennél az összes létező nevedet tiltom!"
Nekem törölték is. Újra kellett regisztrálnom. Tetro neked meg annyit, hogy rajtad kívül még senki sem sértegette a másikat. Ennyit rólad.
Erre nekem azt írta a modi hogy ezzel ellenük uszítod a népet...
Ezt is úgyis törölni fogják kb 5 percen belül, és lehet valakit ki is bannolnak, ha egyszer fenn hagynának egy ilyet és megnyugodna a nép hogy nincs cenzúra akkor abba is maradna a lázongás...
"Tetro neked meg annyit, hogy rajtad kívül még senki sem sértegette a másikat."
Akkor az előző (már törölt) ugyanilyen kérdésnél nem az én anyukámat szidták (szidtad?). És nem Tetro volt az.
Szai!
Amikor mindenki nyitva lesz a kérdésekre és nem rejtőzködik!
"Úgyis törölni fogják a kérdést+előbb utóbb valamelyik túlbuzgó moderátor nyom egy BAN-t a nickedre. Amire asszem IP_BAN-t is ad/adhat, már nem tudom, régen láttam a forrást."
Ezen már réges rég túl vagyunk. Én írtam ki ezt a kérdést és ma már három hozzáférésem IP bannolták, de ezzel csak annyit értek el, hogy most már kettesével regisztrálom őket. Szerintem mindenki jobban járna, ha végre már békén hagynák a jónépet kérdezni és válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!