Kíváncsi vagyok a két év alatt kinek mennyivel csökkent vagy éppen nőtt a fizetése? Kis felmérést csinálnék.
Figyelt kérdés
Példaként: Tőlem egy olyan 7 ezret vett el Orbán az elkulcsossal és az adójóváírás kivezetésével. A haveromhoz aki viszont netto 400-at keres hozzávágott még 70ezret pedig nincs gyereke és egyedül él.2012. nov. 28. 18:46
11/14 anonim válasza:
Én most kezdtem el életem első állását, 130at keresek, kezdésnek nem rossz, de többre vágyom nem kicsit.
12/14 anonim válasza:
Nekem is nőt, kb. nettó 50 ezerrel.
Aki be volt jelentve arra a bérre, amit valóban keresett, az jól járt. A többiek nem. Ennyi.
13/14 anonim válasza:
Le se merem írni,mert itt egyes úgy pontozgatnak le..pedig szegény kérdező csak a véleményre kíváncsi..
lassan 30 éve vagyok egy cégnél kb 100-150ezerrel többet keresek,két gyereket taníttatok.
14/14 anonim válasza:
2 éve dolgozom itt ahol mos,t kb tízszer annyit keresek mint Magyarországon keresnék. Igaz 4000 km távolságra vagyok Orbántól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!