Miért gáz az, ha szeretem a FIDESZ-t?

Nem szereted... Na ez a baj. Már nem az, hogy nem szereted ezt vagy azt, hanem hogy érzelmi alapon szavazol. Pedig inkább arra kéne, akiről úgy gondolod, hogy jót tesz az országnak, hogy a többinél jobban meg tudja oldani a problémákat.
Az ország sorsáról, és vele együtt a sajátunkról is, nem érzelmi alapon kellene dönteni, hanem jól megfontoltan, logikus gondolkodás után.
Még akkor is, ha "nem szeretjük" azt a pártot, amely a leginkább alkalmas erre a szerepre.

Én meg a bólogató droiddá nem akarnék válni és ezért nem választom a fideszt sem!
Ha ez viszont szeretsz lenni hát jó bólogatást!
Tudod van akinek van akarata és van akinek nincs :)
Előbbire én, utóbbira te vagy a példa!

Mért törödsz azzal,hogy mások szerint mi a gáz,csak egyre figyelj. A lelkiismereted legyen tiszta a szvazáskor és után.
Az nekik nem gáz,hogy a komcsiutódok loptak,csaltak, hazudtak???!!!
Tiszta volt a lelkiismeretük mikor tudottan a gyilkosok szellemi utódaira szavaztak
Tisztességes ember ha véletlenul olyan mélyre sűllyedne ,ahová a mszp-sök sülyjedtek tolvajlásuk hazudozásuk moatt,az nem merne emberek közé menni. S ezt még tetézik azzal,hogy egy sz@r vezetés után még ők adnak tanácsot...
Hogy nem sűl le a képükről az a vastag bőr
Ne feglalkozz te velük Én is a FIDESZre szavaztam. Sőt még rájuk is szavazok. semmiképp sem szavazok arra a pártra melynek előde '56 után honfitársait akasztatta fel idegen érdekből.
Milyen lehet az ilyenek lelkülete?!! Pfuj. Undorítóbb,mint mikor a kutya visszatér okádására.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!