Miért gáz az, ha szeretem a FIDESZ-t?

Mert pár éve az emberek azt hitték hogy a Fidesz pozitív változásokat , reformokat fog hozni ahogy Orbán Viktor ígérte.
Az emberek nagyon bíztak a Fideszben de csalódtak benne.

Mert a fidesz sokat hibázik.
Nyilván nehéz lekövetni a változásokat és a maszop hagyott rá rendesen ajándék csomagot, de a sok ballépését nem indokolhatja ezzel.

Azért ami a kérdésedből is kitűnik!
Vagyis nem azt írod hogy lám mennyire jókat tesz a fidesz hanem csak úgy "szereted"!
És ugye ezek szerint nálad is hit kérdése a dolog és nem a tényeké!
Vagyis értem én hogy biztos fel tudsz sorolni ezután pár döntést ami tetszik bennük de lényegében azért tetszenek azok a döntések mert fideszes vagy! És nem azért vagy fideszes mert jó döntéseket hoznak...
Én olyan pártot választok ami az én nézeteimet tükrözi!
Te meg olyan nézeteket választasz amit a pártod mond!!
Nah ezért!

azért mert visszaküldtek dolgozni egy szívbeteg embert aki aztán meghalt.
vagy mert családok százait teszik tönkre.

"Miért gáz az, ha szeretem a FIDESZ-t?"
Nekem nem gáz, nem én fizetem a pszichiátered.

Vsjon a maszoposok éppúgy felvállalták volna a bankok által tönkretett,kisemmizett emberek bajait,a vörösiszap által semmivé lettek gondjait,mint a mostani kormány?!!!!
Negogy igen legyen a válaszod,mert körülröhöglek. Nektek csak az fáj amit veletek nem tettek meg (mert nem tehették) azt hogy másokon segítwettek,az ugy nem számít. Sírd vissza azt akormányt melynek tagjai a tolvajlással voltak elfoglalva,meg bólógatójánosok voltak
De,hogy mondjak olyat is ami nektek is tetszik: Emeljuk fel Gyurcsányt. Emeljük fel jó magasra... aztán haggjuk ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!