Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiknek lesz jobb Bajnai?

Kiknek lesz jobb Bajnai?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 21:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

"Ez egy jó alapos (szándékos???) összemosás. "

Igen szándékos "összemosás"! megismétlem Gyurcsány kormány gazdasági minisztere volt 2008- május 15 2009 árpilis 16ig

Ez a te linked, itt is benne van:

2006tól a Gyurcsány kormány aktív tagja!

[link]

Úgy nézz ki nem vagy elég nagy rajongója, ha még a sikeres vezető előéletéről se tudsz ...

2012. nov. 25. 23:48
 32/38 Shai-Hulud ***** válasza:
84%

"Úgy nézz ki nem vagy elég nagy rajongója, ha még a sikeres vezető előéletéről se tudsz ..."

Nyertél, nem vagyok nagy rajongója... Nem is leszek.

De Orbáné sem. Én látom az ő hibáit is (veled ellentétben), és ROSSZABBNAK tartom, amit ő csinál.

De persze TE azt hiszel amit akarsz. :-D

2012. nov. 25. 23:52
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
Bocs rajongásodat, az elvakult érvelésedből következtettem le ... Úgy látszik tévedtem, te is csak nevetni tudsz rajta ..
2012. nov. 25. 23:55
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
Miből gondolod azt a feltételezést, hogy Orbán politikájának nem látom a hibáit? Ha orbánról tesznek fel kérdést, akkor róla fogok írni és nem Bajnairól.. ellentétben a sok elvakult párthívőtől, akik bármikor képesek Simicskát 1millió munkahelyet vagy imfet vagy Ludmillát szóba hozni ...
2012. nov. 25. 23:58
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

"Amíg te két sz.rból akarsz válogatni, addig mi próbáljuk kideríteni, ki klázott oda "

Soha ne az érdekeljen, hogy ki szart oda, hanem hogy ki takarítja fel!

2012. nov. 26. 05:35
 36/38 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindegy? Majd legközelebb meg az alapján szavazunk valakire, hogy "a Bajnai-kormányt meg kell dönteni".... ő ja bocs, ilyen már volt.

Mindegy, ne rontsd el ezt a népi játékot, hogy négyévente szándékosan megszavazunk valakit, mert elfelejtjük, hogy már egyszer alkalmatlan volt:D

2012. nov. 26. 06:30
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Bajnaiinak és a "tezsvíreinek"
2012. nov. 26. 21:25
 38/38 anonim ***** válasza:
44%
A középosztálynak biztosan nem.
2012. nov. 27. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!