Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?
Szóval mégis melegek hulláján akarsz táncolni.
Ezt akarod. A gyilkolás, pusztítás az életed, minden vágyad. Ez számodra az "érték". A követendő keresztény állam.
Bennem egyébként felvetődött most az a gyanú, hogy itt Don Giovanni (mert azt tudjuk, hogy ő a kérdés kiírója, akárhogy is rejti le időközönként a nevét, felismerni), saját maga válaszolja meg a maga által kiírt kérdést, és bonyolódik vitába "kívülről" a válaszolókkal.
Hiszen legalább két felhasználónévvel rendelkezik, ez kiderült akkor, mikor az alábbi kérdésnél "sima válaszolóként" írt, mert elfelejtett visszajelentkezni a "kérdező felhasználójába":
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__367..
(Méghozzá a 20-as és a 22-es válaszoknál.)
"Te gondolom egész jól el vagy, ha az a legnagyobb gondod, hogy kicsi a melled."
Örülök, hogy eldöntötted, hogy mi a legnagyobb problémám. Ez csak egy példa volt, amit írtam. De mostmár kezdem azt gondolni, hogy nem a szexuális orientáció a legnagyobb probléma Veled kapcsolatban.
"Szerintem gondolkodj el szavaid súlyosságán mert ami az internetre felkerült az egy darabig ott is marad"
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Mindenki ledöbben a fröcsögéseden.
Ne tagadd, hogy azt írtad, hogy a melegek olyanok, mint a gyilkosok meg a pedofilok. Így a büntetésnek is ugyan annak kell lennie.
16%-os.
A gyűlölködésed és uszításod megdöbbentő. A gyűlöletbeszéd amúgy is bűncselekmény.
Én csak megvédem magam.
Nem tűröm, hogy gyilkosokhoz és pedofilokhoz hasonlítsanak, a szabadságomat és az élethez való jogomat pedig el akarják venni tőlem.
Nem. Azt mondtam hogy mindhárom olyan dolog amit a társadalom nem tolerál. Nem toleráljuk az öldöklést, a pedofilokat és azt sem ha melegek vonulgatnak az utcán. Az már más kategória ha egy meleg visszavonultan él azzal nincs semmi baj. De senki se szeretné ha fia meleg lenne. Miért ilyen rossz a felfogásod? Hányas voltál nyelvtanból?
Egy gyűlölködő szavam sem volt. Néha durván fejeztem ki magam de ti választottátok ezt a stílust a másik kérdésnél.
16:11
Ugyan már. Gerinctelen vagy.
Uszítasz itt mindenkit a melegek ellen, utána meg visszakozol.
persze így egyszerűbb. nem bántasz senkit, amíg ki nem derül valakiről, hogy meleg. Utána viszont pokollá teszed az életét és azt akarod, hogy mindenki más tegyen így, sőt rabosítsák, vagy gyilkolják meg az illetőt, mint a gyilkosokat meg a pedofilokat.
Így könnyű. hogyan tudnál bántani melegeket, ha nem is tudod róluk, hogy azok-e.
Nagyon aljas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!