Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Neked mi a véleményed Bajnai...

Neked mi a véleményed Bajnai Gordonról?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 18:00
1 2
 11/15 Shai-Hulud ***** válasza:
88%

Bajnai jól kezelte a válságot, ezt még Orbán is elismerte.

Persze biztosan lehetett volna sokkal jobban is, de lehetett volna sokkal rosszabbul is.

Az biztos, hogy sokkal kevésbe autoriter a vezetési stílusa, mint Orbánnak...

És jobban betartotta a törvényeket, mint Orbán.

2012. nov. 24. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:
16%

Olyan karizmatikus vezető, hogy egy vitát nem lehet róla találni a youtube-n ... van egy két előadása, amit felolvas, de ennyi ..

Bajnai kormányzása alatt zsugorodott a gazdaság, imf hitelt kellett felvenni és az államadósság is megugrott ... Most is hitelt akar felvenni, de nincs értelme újabb adósság csomagot vállalni látható, hogy a mostanit is alig bírjuk ledolgozni ... Kinőni meg 22 év alatt nem sikerült, akkor pont válság közepén fogjuk ezt megcáfolni ... Már most is csak arra megy el a hitelek döntő része, hogy a kamat terheket kifizessük .. 6% később, magasabb adósság esetén magasabb kamatot kell adni a befektetőknek, hogy vegyék is a papírokat ...

2012. nov. 24. 20:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Nyugodtan leírhatod, azért tettem fel a kérdésemet, hogy mindenki kifejthesse a véleményét.:)
2012. nov. 24. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

'Amikor épp miniszterelnök volt, valamiért senkinek nem tűnt fel a világszínvonalú szakértelme stb; amivel most kampányol. '

Az attól is függ mit nevezünk világszínvonalú szakértelemnek. Mert ha az ország totális tönkretétele a cél akkor nekem feltűnt, hogy remek szakértő. De azért Orbántól még neki is lenne mit tanulnia.

2012. nov. 24. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:
30%
Félreértettél:) Én is éppen arra akartam rávilágítani, hogy amikor épp tevékenykedett, akkor senki nem jött azzal, hogy jaj de jó nekünk egy ennyire profi válságkezelő szakember istencsászár miniszterelnöksége alatt... ezt csak most divatos szajkózni, mert a többség nem emlékszik, hogy baromira nem így volt:D
2012. nov. 24. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!