Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért nem annyira érzéken...

Most miért nem annyira érzékeny a "rendőrterrorra" a FIDESZ?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 24. 09:30
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
#20: Debreczeni József most megjelenő könyvében azt állítja, hogy a két tüntető csoportot nem a rendőrség, hanem a FIDESZ vezetés utasítására keverték egybe, és 2006. októbere a FIDESZ puccskísérlete volt. Ezt szóban is kifejtette a Klubrádióban 2 vagy 3 hete. Én ezt se zárnám ki.
2012. nov. 24. 18:10
 22/35 anonim ***** válasza:
73%

"Ha a rendőrök valójában összevernek egy 14éves siket fiút, akkor jól csinálták?"

Mert a cigányok pont az igazmondásukról híresek! A kanadai hatóságoknak azt nyilatkozta egy menekült cigányasszony, hogy nyolcan megverték és kivették a méhét. Erről ennyit kedves tetro. Menj olvass tovább esti mesét, az ilyen dolgokat meg hagyd a felnőttekre.

2012. nov. 24. 19:15
 23/35 tetro ***** válasza:
69%
19.15-ös neked annyi eszed van, hogy már azon is ámulok, hogy tudsz írni. próbáld meg újra elolvasni a cikket, és értelmezni, hogy kinek a beszámolója alapján készült. nem biztos, hogy sikerülni fog elsőre, akkor fuss neki többször.
2012. nov. 24. 19:21
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Na kik voltak a szemtanúk te nagyon okos? Leírják a cikkben, hogy nem a cigányok voltak a szemtanúk? Neked kéne szövegértést gyakorolni!
2012. nov. 24. 19:39
 25/35 tetro ***** válasza:
78%

"Az eseményről péntek este számoltunk be a TASZ ügyvédje elmondása alapján."

Nem tudom ki az aki felolvas neked, de mond neki hogy ne hagyjon ki sorokat, mert akkor hülyének fogsz aztán tűnni... :)

2012. nov. 24. 19:44
 26/35 Pro Patria ***** válasza:
30%

52%-os!

"Mert a "békés" tüntetők nem törték el a rendőrök kezét- lábát? Nem dobálták csatornafedéllel? Nem gyújtottak barikádokat? Nem fosztották ki az MTV-t?"

- De a rendőr az rendőr, nem huligán.

---------------

Kedves Kérdező!

"Debreczeni József most megjelenő könyvében azt állítja, hogy a két tüntető csoportot nem a rendőrség, hanem a FIDESZ vezetés utasítására keverték egybe"

- Nyilván, a Fidesz, mint hatalmon sem lévő ellenzéki párt, kézivezérléssel utasította a rendőrség műveleti mozdulatait.

"és 2006. októbere a FIDESZ puccskísérlete volt."

- Még jó hogy nem ellenforradalom.:)

2012. nov. 24. 20:48
 27/35 A kérdező kommentje:
Nem a rendőrség műveleti mozdulatait utasították, hanem állítólag az általuk felbérelt és mozgatott Kossuth tériek vezéregyéniségeinek lett kiadva, hogy milyen irányba mozduljanak.
2012. nov. 24. 21:57
 28/35 Pro Patria ***** válasza:
13%
És ezt az okosok a kisujjukból rázták ki? Vagy vannak róla áfás számlák?
2012. nov. 24. 22:34
 29/35 A kérdező kommentje:

Nem tudom, de ha jól látom, már megjelent a könyv. Én nem olvastam. A Népszava hoz belőle egy kis részletet, de ez nem erre vonatkozik:

[link]

2012. nov. 24. 22:54
 30/35 anonim ***** válasza:
2012. nov. 25. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!