Most miért nem annyira érzékeny a "rendőrterrorra" a FIDESZ?

"Ha a rendőrök valójában összevernek egy 14éves siket fiút, akkor jól csinálták?"
Mert a cigányok pont az igazmondásukról híresek! A kanadai hatóságoknak azt nyilatkozta egy menekült cigányasszony, hogy nyolcan megverték és kivették a méhét. Erről ennyit kedves tetro. Menj olvass tovább esti mesét, az ilyen dolgokat meg hagyd a felnőttekre.

"Az eseményről péntek este számoltunk be a TASZ ügyvédje elmondása alapján."
Nem tudom ki az aki felolvas neked, de mond neki hogy ne hagyjon ki sorokat, mert akkor hülyének fogsz aztán tűnni... :)

52%-os!
"Mert a "békés" tüntetők nem törték el a rendőrök kezét- lábát? Nem dobálták csatornafedéllel? Nem gyújtottak barikádokat? Nem fosztották ki az MTV-t?"
- De a rendőr az rendőr, nem huligán.
---------------
Kedves Kérdező!
"Debreczeni József most megjelenő könyvében azt állítja, hogy a két tüntető csoportot nem a rendőrség, hanem a FIDESZ vezetés utasítására keverték egybe"
- Nyilván, a Fidesz, mint hatalmon sem lévő ellenzéki párt, kézivezérléssel utasította a rendőrség műveleti mozdulatait.
"és 2006. októbere a FIDESZ puccskísérlete volt."
- Még jó hogy nem ellenforradalom.:)

Nem tudom, de ha jól látom, már megjelent a könyv. Én nem olvastam. A Népszava hoz belőle egy kis részletet, de ez nem erre vonatkozik:

Itt a rendőrségi felvétel:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DtnZe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!