Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért nem annyira érzéken...

Most miért nem annyira érzékeny a "rendőrterrorra" a FIDESZ?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 24. 09:30
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
76%
Végre valamit csinálnak is a rendőrök a csoportos bűncselekményeket elkövető kisebbség ellen. Kifejezetten örülök neki.
2012. nov. 24. 10:03
 2/35 anonim ***** válasza:
88%

Ha a Fidesz csinálja, akkor szükség volt rá, és nem rendőrterror. Olyant csak a szocik csinálják.

Kettős mércéről még nem hallottál?

2012. nov. 24. 10:04
 3/35 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha így volt valójában, akkor jól tették a rendőrök.
2012. nov. 24. 10:19
 4/35 tetro ***** válasza:
80%
Ha a rendőrök valójában összevernek egy 14éves siket fiút, akkor jól csinálták? :() Ugye téged soha sem ölelt meg kiskorodban édesanyád?
2012. nov. 24. 11:24
 5/35 anonim ***** válasza:
86%

"kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt előállítottak 12 embert"

"emiatt gyűltek össze a rokonok a rendőrkapitányság épülete előtt"

Azaz elkaptak egy csapat bűnöző cigányt, és elkenték a szájukat, erre odament hőbörögni a ROKONSÁG (nemtudom ki hogy van vele, de egy csapat balhéző cigány nem éppen csendes békemenet), és megtámadták a rendőröket, akik viszonozták eme kedves gesztust.

És utána persze jön az önsajnáltatás, meg hogy jajj mi csak álltunk és megtámadtak a gonosz rendőrök, és jajjj szegény romákok mekkora terrornak vannak kitéve, és persze jön az összes szokásos sajnáltatás, hogy ők mekkora áldozatok, van itt minden, nagymama, kisgyerek, nők, fogyatékosok.

Ez a kutyás házkutatás is úgy van beállítva mintha az SS törte volna rájuk az ajtót, meg jajj szegény kis gyerekek aludtak...egyem a szívüket.

Azért a végén ott van a hivatalos kulcsmondat:

"Egy ember ellen hivatalos személy elleni erőszak, öt ellen csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás azok közül, akik csütörtökön a hatvani rendőrkapitányság előtt randalíroztak."

A roma falkák mentalitását ismerve ezt inkább nevezném megfékezett cigányterrornak, mint rendőrterrornak.

2012. nov. 24. 11:31
 6/35 tetro ***** válasza:
15%
Mukedli te olvastad a cikket?
2012. nov. 24. 11:34
 7/35 anonim ***** válasza:
90%
"Amit szabad Jupiternek...."
2012. nov. 24. 11:42
 8/35 anonim ***** válasza:
22%

"Ha a rendőrök valójában összevernek egy 14éves siket fiút, akkor jól csinálták?"

"A TASZ szerint..." Csakhogy ma, Magyarországon életszerűbb sajnos, hogy ők is a rokonsághoz tartoztak, és így kijárt nekik is a jóból. Meg eleve aki megtámad egy rendőrt, azért nem a mentőnek, hanem a hullaszállítónak kellene jönnie.

"Ugye téged soha sem ölelt meg kiskorodban édesanyád?"

Legalábbis biztos nem annyira, hogy ne lássam az ölelésétől a világot, ahogyan te.

2012. nov. 24. 11:50
 9/35 tetro ***** válasza:
85%

"Ma Magyarországon életszerűbb..."

Értem, szóval neked mindegy mit ír le egy eset szemtanúja, ha te szerinted az nem életszerű. Hiszen te látod a világot. Kicsit sem lehetsz beszűkülve a kis cigányverő világodba. Mégis te honnan a francból tudod jobban, hogy mi történt mint a szemtanú? Vagy a Tasz arról híres, hogy hazug híreket terjeszt a hangulat szítás kedvéért?

De az hogy elolvasol egy cikket, amiben azt írják, hogy rendőrök csak úgy embereket vertek meg az utcán, és erre ezt mondod, hogy na így kell ezt... Ne haragudj, de normális ember ilyet nem mond. Mert ha ez így jó, akkor egy tüntetésen is bárkinek ki lehet csak úgy lőni a szemét... És csak egy hülye akar ilyen világban élni. Te ilyenben szeretnél?

2012. nov. 24. 11:57
 10/35 anonim ***** válasza:
72%

Igen olvastam, és tudom mennyire "objektíven" állnak hozzá az internetes portálok az ilyen ügyekhez.

De pl itt egy tipikus eset:

http://www.youtube.com/watch?v=MkipJgS3ozI&feature=related

A babakocsiba rejtették a cigányok a lopott holmit, és amikor meg lettek állítva, és ki lett véve a gyerek, nekiálltak tombolni, őrjöngeni, hogy mit képzel a biztonsági őr, úgy üvöltöznek, mintha a gyerek bántalmazva lett volna, majd neki is támadnak a biztonsági őrnek.

Vagy hasonló helyzet, h ne csak a cigányokat említsem, mikor egyesek kimennek tüntetni a GYEREKÜKKEL, és veszélynek teszik ki a saját gyereküket, aztán sír a szájuk.

Plusz azért hogy is mondjam...ilyenkor könnyű beálítani a dolgot úgy hogy jajj szegény hallássérült, meg jajj szegény kisgyerek, de úgy vettem észre, hogy a legnagyobb pofája pont az ilyeneknek van, addig amíg mellette van az 5 testvére, meg 30 fős rokonsága.

Nem egyszer tapasztaltam, hogy ha akár barátokkal, akár családdal mentem, és jött szembe egy cigány banda, akkor épp a legkisebb, általános iskolás korú gyerek szólt be pont, volt olyan is hogy 2-3 kissrác jött oda a megállóban, és az együk odajött elém kötekedni, úgy hogy a másik srác a háttérben elővette a bicskáját is, szerencsére nyugodt típusú ember vagyok, és egy rövid, kultúrlát szópárbajban elvérzett a srác, és érdekes módon, pár perc után megjelent 1 testvére is a közelből, aki már tőlem nagyobb volt, szerencsére annak több esze volt így nem kötekedtek tovább, hanem lenyomott egy fülest a kissrácnak.

De ha mondjuk én adtam volna neki egy maflást, akkor egyrészt elver a nagytestvér, másrészt én lettem volna beállítva a gonosz cigánygyűlölőnek, és külső "szemtanú" csak azt látta volna hogy üvölt a gyerek hogy megverték, és ő lett volna a kis áldozat.

Másik eset, mikor vonaton ültem, és egy cigány nő a gyerekeivel utazott, a gyerekek bömböltették a zenét, és rugdosták az előttük ülő székét, aki NORMÁLIS HANGNEMBEN szólt hogy legyenek szívesek ezt befejezni, ráadásul egy idősebb hölgy volt az illető. Erre fel a cigány nő elkezdett üvöltözni hogy AZÉRT MERT CIGÁNY VAGYOK? és még bíztatta a gyerekeit hogy még jobban balhézzanak, meg a kalauznak is leálltak cigánykodni hogy rendőrt hívnak, hogy ŐKET LE AKARJÁK SZÁLLÍTANI A VONATRÓL MERT CIGÁNYOK!!!...holott az égvilágon semmi ilyenről nem volt szó, csupán meg lettek kérve arra hogy nyugodtabban viselkedjenek...és a szegényes intelligenciájukból arra nem futotta hogy úgy viselkedjenek mint akármelyik normális ember.

Utólag még a bizonyított gyilkosságokat is (lásd Cozma-ügy) úgy próbálják beállítani, mintha jajj szegény cigány azért szúrt volna mert ő annyira veszélyben érezte magát...holott ŐK támadtak.

Meg azért a média mindig tudja erősen befolyásolni a dolgokat. Mert én is láttam már cigány srácot, akinek fél lába volt, de mellette éppen a villamoson szotyizott, hangosan kurjongatott a haverjával, bömböltette a zenét, és éppen az üveget karcolgatta össze...és meg több fős társasággal utaztam, és nem szólhattam semmit...vajon miért nem? Azért, mert utána az egész úgy lett volna beállítva, hogy a mondjuk mi odamegyünk 3-an a 2 sráchoz, és verekedésbe torkollik a dolog, akkor utólag az egészet a cigányok, meg a média úgy állítanák be hogy egy túlerőben lévő csapat! megtámadott egy testileg fogyatékos embert.

Akárhogy nézzük, a cigányok nagyon tudják egymást védeni, és legtöbbször a nagymama, a kisfiú, a szemtanú mind a rokonság tagja, akkor persze hogy egymást áldozatként fogják bemutatni. És nem tudom te hol élsz, de sajnos tényleg így működnek manapság a dolgok, sőt, az összes környező országban sokkal durvábban rendezik le ezeket, szlovákiában is elverték a randalírozó, fosztogató cigányokat, románoknál is hasonló a helyzet, anno az olaszoknál is volt hogy megelégelték azt hogy a cigányok rettegésben tartják a környéket, és felgyújtottak egész cigány telepeket.

És ha már világokról beszélünk, akkor én nem szeretnék egy olyanban élni ahol a kisebbségnek mindent szabad, és úgy néz ki ők sajnos csak az erőszakból értenek.

2012. nov. 24. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!