Az LMP is az SZDSZ sorsára jut?
Szerintem igen, csak sokkal gyorsabban. Az előzményeket mindenki tudja. Ma az történt, hogy frakcióvezetőt akartak választani. A 9 órás ülésen a 4 jelölt közül 3 nem vállalta, Schiffer Andrást pedig 8:7 arányban leszavazták. Ő ezek után sértődötten távozott, de a többiek megkérték, hogy hétfőn jöjjön vissza.
Olyan ez nekem, mint egy bohózat, és nagyban emlékeztet az SZDSZ kimúlására, és az azt megelőző Kóka-Fodor harcra. Lehet, hogy hamarosan a kutyát nem fogja érdekleni, hova csatlakozik, vagy nem csatlakozik az LMP?
#1-es vagyok.
Figyi én nem fogok az ostobákkal szavazgatni, hol az egyik oldalra, hol a másikra, mindig azzal a jelszóval, hogy ez a kisebbik rossz. Aztán konstansan szar minden továbbra is. Fújj Gyurcsány jelszóval egy csomóan leszavaztak Orbánra, most ugyanazok leszavaznak Bajnaira, a fújj Orbán jelszó hatására. Kit érdekel, csinálják ezt. Én azokra szavazok, akik egy új magyar politikát akarnak építeni, és leváltani az elmúlt évtizedek hülyéit, oldaltól függetlenül, nem feltétlenül kell most azzonnal.
Az Orbán- és Gyurcsányfóbiások tapasztalatom szerint mentálisan sérült emberek, ha nem a gyűlölet, hanem a józan ész vezetné a választópolgárokat, nem itt tartanánk, ahol tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!