Meddig tűrjük még ezt a politikai terrort melyet 23 éve kapunk?
1989-1998-ig SZDSZ-MDF duó eladott MINDENT!
1998-2002-ig kib@sztak az öregekkel!
2002-2010-ig emberek életét tették tönkre a megvakítással, komoly egyéb sérüléseket okozva, magyarán terrorista cselekményeket követtek el, a békés tüntetők ellen is!(2006)
2010-2012-ig/(2014-ig) Eladták a magyarok becsületét (Lásd: Örmények), szarrá adóztatták a népet!
Azt hiszem mindenki számára világos, hogy egyikünk se fog most felpattanni a klaviatúra mellől, és transzparenssel megindulni a Parlament felé. Csak itt szónoklunk a fórumon, hogy ezt kéne, meg azt kéne, de miután bezárjuk a gépet, megyünk másnap dolgozni, csináljuk a teendőinket, ilyesmi.
Meddig tűrjük? Így? Szerintem még jó sokáig.
Az is nyilvánvaló, hogy a következő választást megint a fityisz nyeri, habár nem olyan nagy támogatottsággal, mint azelőtt. A komcsik is összelopkodnak 14-16%-ot babgulyással, a Jobbik meg megreked 20-25%-on.
Ám a választók nagy része ezentúl se megy el szavazni, mert értelmetlennek látja, nem érdekli, kiábrándult. Szerintem még jó sokáig tűrjük ezt.
Valahogy az senkinek sem tűnik fel, hogy a politikai terrort ordibálók választották meg azokat, akik szerintük a politikai terrort elkövették. Esetleg felelős, gondolkodó és gondos választással sikerülhet olyan politikai vezetést találni, amely az ország érdekében cselekszik. Azt nem mondanám, hogy megelégedésére, mert nem hiszek abban, hogy a mindenre rosszat kiáltók bármikor is meg lennének elégedve (kivéve talán, ha mindent - és ez nagyon sok legyen - ingyen kapnának).
Ha pedig mégsem sikerülhet ilyent, akkor ez a társadalom vagy nem szeretne ilyen vezetést, vagy nem tud kitermelni magából ilyen vezetést. A végeredmény szempontjából persze ez édesmindegy.
"Esetleg felelős, gondolkodó és gondos választással sikerülhet olyan politikai vezetést találni, amely az ország érdekében cselekszik."
Én a Jobbikra gondoltam, gondolom te is. XD
Mert hogy a szocok fityesz és LáMaPi* nem fognak az ország érdekében csak vagy a saját vagy más külső érdekekben cselekedni az egyértelmű.
Nem tudom meddig tűrjük de KAPJUK AZ ÍVET minden oldalról.
Kapjuk a cigányoktól (belső)
Kapjuk a románoktól (határon túliak)
Kapjuk az áruló politikusainktól (MSZP - Fidesz)
Kapjuk az uniotól (gazdaság gyengítés)
TALPRA MAGYAR!
Békés tüntetők akik 4 kilós utcakövekkel dobálóztak.
Gondolkodjunk már...azt éppenséggel a FIDESZ rendezte ugyanúgy fizetett nekik mint a bértapsolóinak.
A fizetett Fradi drukkerek nem is tudom hány szász millió forint kárt okoztak...Gratulálok ezt is írhatjuk ennek a mocsoknak a számlájára.
Én is utáltam az összes rendszert ami eddig volt... A rendszerváltás előtt még meg tudtam élni. Azóta csak romlik a színvonalam. A Mai helyzetemben pedig külföldre kényszerültem.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK -.-"
Ja, és én rosszabbul élek mint 8 éve............Remélem még emlékszünk erre a szlogenre
Amíg nincs igazi összefogás, addig sehogy.
Csak egy egyszerű példa: a munkahelyemen néhányan szóvá tettük a kisfőnököknél, hogy a diákok számát csökkenteni kéne, mert a mi, állandó dolgozók rovására vannak ott / teljesítménybér van, így verseny /. Sokat nem értünk el, sőt, még más kollégáknak ránk szóltak, hogy minek "ugrálunk", nem érdemes, úgysem érünk el semmit, ez van, nyugodjunk bele. Holott nekik se tetszik.
Na, szóval, míg azt a néhány tiltakozót és tenni akarót a többi ember visszarántja, hogy "minek, nem érdemes", addig ez lesz az országban is. Semmi változás, csak tűűűűűrünk...
Napjainkban a Blikket vásárolta meg a kormány,nehogy kiderüljön a visszaélései.
Ha begyújtanánk a gázkamrákat és politikusokkal ranknánk tele,mennyi fűtésszámlát tudnánk megtakarítani velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!