Államcsőd után jobb lenne az élet?
Nem értek a közgázhoz, csak azt tudom amiket itt olvastam. Kérdezem tisztelettel tőletek, hogy most ha itt ÁLLAMCSŐD lenne, akkor utána tiszta lappal kezdenénk & jobb lenne minden ??
Úgyis szegény az ország és belefúlunk az adósságban, amit már visszefizettünk régen, de a kamatos kamatjait nyögjük, sőt a kamatokat sem tudjuk tőrleszteni. Mi lenne, ha mint argentínában bejelentenénk hogy államcsőd van és utána tiszta lappal kezdenénk ? A gazdagok elveszítik bankbetéteiket ? Villájukat ? Nekem mindegy csak kérdezem.
Egyik kedves olvasó ezt írta egy kérdésnél, ez igaz ?
"Volt államcsőd nemrég pl Argentínában , és a kilencvenes évek közepén Oroszországban.
De már mind a két ország fejlődik rendesen.Viszont utána elég komoly gazdasági növekedés indult be."
Azt viszont nem értem, hogy ha ilyen jó az államcsőd után, akkor miért nem mentünk még csődbe ?
Minden ember rosszul járna?
Az emberek nem egymáshoz képest járnak rosszul vagy jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!