Milyen végzettsége van Novák Elődnek?
"Nem szélsőségesek, csak igazat mondanak
Ja, elfelejtettem, hogy ez egyeseknek már baj.
És a szavazótáborokhoz mit szólsz?
Nem sok bizonyos helyen a ripacs szavazó, meg a butácska?
Persze ennek sincs értelme ahogy annak sem hogy Novákot lehet szapulni hogy csak érettségije van.
Nézzük pld Deutsch Tamást!
Már javában miniszter volt amikor a 7 évben elvégezte a büfé szakos Ts főisk.
De tudnék bőven hozni példát a maszop oldaláról is, kezdve Törökkel.
Egyszerűen aki ilyenektől vár önigazolást annak nincs értelme sokat gondolkodni az osztályzatán.
Elválik az ocsu a búzától és kirajzolódik hogy ki az akit az ideológiai populizmus teljesen megzavar, és mint egy vastag ködbe úgy révül bele, nem látva tovább annál mint amit ráakarnak bízni!
"Én nem mondtam, hogy a másik oldal jobb, csak hogy ez igaz és attól, hogy valaki kimondja az igazságot, még nem szélsőséges.
Ki mondja az igazat?
Olvasol te a sorok között, vagy értelmezed annak a tartalmát amit írnak?
Beállítás: Mintha csak a Jobbikban létezne hasonló!
Mintha akkor más ostoba lenne Novák!
stb stb
Milyen érdekes!
Ki tesz a Jobbikos egy értelmes kérdést az oldalra:
A külföldi "bérmunka" multikkal meglehet oldani hogy egy emelkedő fenntartható pályára álljon a gazdaságunk?
És a nagy kuss van.
Kitesz valami nagy nagy észlény egy demagóg baromságot, amit ellehet mondani minden pártról, és mintha a bénult demagógia őstengerében lenék úgy olvasom a stilizált ostobaságokat.
Akkor hogy is van ez?
üdv!
Nem provokatív céllal tettem fel a kérdésem, csak érdekelt. Nem vagyok baloldali( tessék elolvasni a nevemet). És nekem is érettségim van, most vagyok első szemeszteres joghallgató.
„Nézzük pld Deutsch Tamást!
Már javában miniszter volt amikor a 7 évben elvégezte a büfé szakos Ts főisk.”
Deutsch nem a TF-re járt, hanem az ELTE jogikarára. Az abszolutóriumot meg is szerezte normál időben, csak az államvizsgája hiányzott. De őt nem nevezték ki miniszternek addig amíg le nem államvizsgázott és meg nem szerezte a diplomáját.
(Nem úgy mint az mszp-sek akik törvényt módosítottak egy ember miatt, hogy miniszter lehessen mert nem volt egyetemi diplomája.)
Nem akarom védeni Novákot, jobban utálom mint Gyurcsányt, de azt azért szögezzük le a végzettség semmit sem jelent, hisz egy diploma megszerzése mellett még simán maradhat valaki rendkívül ostoba, ugyanakkor még 8általános iskolai végzettséggel is lehet valaki professzor, hiszen tanulni nem csak iskolákban lehet, sőt a valóságban épp ott nem lehet.
Emiatt tartom eléggé elkúrtnak a mai rendszert, hiszen mindenki csak egy papír megléte vagy meg nem léte alapján ítél meg egy embert s nem magát a tudását méri fel. Ez így egy nulla és ezért tart a társadalom épp ott, ahol.
"Nem provokatív céllal tettem fel a kérdésem, csak érdekelt"
Ha tényleg csak érdekelne, akkor szép csendben utánanéztél volna a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!