A Jobbik tényleg úgy akarja megoldani a cigányproblémát, hogy bentlakásos iskolába küldi a cigógyerekeket már egészen kiskorúktól fogva?
21:04
A kepviseloknek tisztet dija van , nem fizetese.
Onkormanyzatonkent valtozik,de biztosithatlak,hogy ez hVonta 10ft-tol 60ezer ft-ig terjed....a képviselok nem abbol elnek,hogy kepviselok.nalunk volt aki a mávnàl dolgozott főállásba a jarmujavitoba, volt aki folia satorozott es sajat savabyusagot gyártott...stb...nalunk40ezer volt tisztelet dij...
Nem a cigányokat kéne elkülöníteni, hanem a hozzád hasonló férgeket kedves kérdező!Sajnos az országban elég sok a buta manipulálható ember, és a jobbik ezt ki is használta , a demagóg dumájával be tudta etetni a sok proli embert.És ha már így az iskoláról csevegünk felteszem a történelem órák neked nagy számmal kimaradtak,különben nem zabálnál meg minden szart amit a szádba raknak.
Mellesleg megkérdezhetem mit ártottak neked a cigányok? Igen azt én is aláírom, hogy vannak olyan romák akik lopnak nem dolgoznak stb... De pont ugyanennyi magyar is van aki ezt teszi.
:)
Proli embert?? Először tisztába kéne lenni a szó jelentésével..pont,h nem én vagyok a proli,hanem azok akiket elítélek.
Nem zabálok meg minden szart képzeld, személyes tapasztalataim vannak sajnos erről a tróger népségről. már a Jobbik megalakulása előtt problémák voltak a cigányokkal..
Nem tudom,hogy te hol élsz,biztos vmi elit helyen,ahol egy cigány sincs,és azért nem vagy tisztába,hogy milyenek ezek az emberek..vagy te is közülük való vagy:)
Tudod tőlem nem egyszer loptak, sajnos rászorultam egyszer,hogy cigánytelepen éljek,és többször feltörték az ajtómat..
Fogalmam sincs,hogy gondolhatod komolyan amit írtál..a magyarok között közel sincs ennyi bűnöző.. a börtönök 90%aés cigányokkal van megtöltve..vajon miééért???
Országot kéne adni a cigányoknak.
Európában kb. 10 millió cigány él. Kijelölni egy területet és éljenek ott békében. Mutassák meg, mire mennek önerőből, ha a csúnya rászistáá gádzsó nem nyomja el őket.
Önkéntes alapon? Erről még nem is hallottam,így még inkább hülyeség, haszontalan ez a terv..
utolsó igazad van,de ez kivitelzhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!