Mit éreztek, mikor halljátok mostanában ezeket a gigantikus, milliós végkielégítéseket?
semmit. azon vagyok hogy nekem is ennyi legyen egyszer.
azzal ha utálkozok, meg felháborodok nem jutok előrébb soha az életben.
szerintem ti is a saját életeteket akarjátok jobbá, és boldogabbá tenni, és ne ezekkel a dolgokkal foglalkozzatok, mert semmi értelme.
csak azért csinálják hogy eltereljék a figyelmeteket, és hogy közfelháborodást keltsenek.
"Mit éreztek, mikor halljátok mostanában ezeket a gigantikus, milliós végkielégítéseket?"
Fegyver a kézben és indulok....De ha még sokáig így folytatódik ez,lehet hogy nemcsak érzés lesz...hanem valósággá válik...
"semmit. azon vagyok hogy nekem is ennyi legyen egyszer.
azzal ha utálkozok, meg felháborodok nem jutok előrébb soha az életben."
Bocs, gazember akkor sem leszek, ha éhen döglök is; ezek meg el lesznek kergetve és akkor jöhet végre a valódi egyenlőség, mert amíg ilyenek élnek addig nincs értelme jogokról beszélni
Ez is egy példa arra, hogy a politikusok pártállástól függetlenül és a legjelentéktelenebb táskahordótól köztársasági elnökig bezárólag teljes egyetértésben bármekkora disznóságra képesek.
(Mint ahogy ezt az országgyűlési képviselők költségtérítési ügye végleg bebizonyította.)
Ugyanis azért vehettek fel ekkora összeget, mert akiktől elvárható lenne, hogy szóvá tegyék, azok hasonló kaliberű disznóságban vannak benne.
Ezért tehát nem szól se a Fidesz, se a másik, se a harmadik, mert pontosan tudják, hogy akkor őróluk rántanak le egy-két leplet.
Igen, egy-kettőt. Mert ez végkielégítés ügy még nem is a jéghegy csúcsa, hanem csak a jéghegy csúcsából egy kis vakondtúrásnyi. Most megszellőztettek egy ügyet, mert valakiket meg kellett fékezni egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!