Mit éreztek, mikor halljátok mostanában ezeket a gigantikus, milliós végkielégítéseket?
Mert joga van hozzá. A kötelességekkel meg persze senki nem törődik - bizonyos vagyon felett. Az alatt viszont pont hogy megfordul a hinta: a kötelességeket kérik számon, a jog meg elsikkad.
Ahol a pénz, ott a hatalom és a jog, ahol nincs pénz, ott csak a kötelesség (vagy még az se, egyes esetekben).
Én azt mondom megérdemlik,hiszen megdolgoztak érte.
Költség az egészet kórházra,vagy a temetésükre!
Tarkólövés mindegyiknek....
Ja, mellesleg szerintem igen kevés köztük a magyar! Mindenki gondoljon amire akar...
11:24
Téves csak a Jobbik nótájára nagyon krvrsen figyelnek.
Én megmondtam a férjemnek, ha visszamegyek a gyesről dolgozni, akkor vagy valamelyik minisztériumban fogok dolgozni, vagy a Mávnál, Bkv-ál. örült neki.
Felháborító, hogy dobálóznak ezekkel az összegekkel, mi meg kis emberek bele sem tudunk gondolni, hogy az mennyi pénz is valójában. Szerintetek tud éjszaka aludni a lelkiismerete miatt? Biztosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!